Magyarország melyik részén élnél/élsz a legszívesebben és miért?
Figyelt kérdés
2009. aug. 23. 10:41
11/16 anonim válasza:
szabolcsi vagyok sajnos...azt hiszem ez magyarország egyik legszennyesebb és legszegényebb része, karonöltve borsoddal....
ha változtathatnék, akkor egy hegyekkel körölvett gazdag dunántúli városban laknék, mondjuk Pécsett, de Sopron sem áll távol tőlem
12/16 anonim válasza:
Én Pécsen lakom,de legszívesebben a Balatonon laknák egy kis faluban.
13/16 anonim válasza:
Én a Bakonyban lakom, de szívesebben élnék az Alföldön, pl. Békéscsabán, de még inkább Debrecenben, esetleg Kecskemét is szóba jöhetne.....
Nem bírom a dombokat :)
15/16 anonim válasza:
Én Dél-Pesten élek. Jobb, mint ha a Belvárosban élnék. Szivesen élnék a Várban, vagy Galgahévízen.
16/16 anonim válasza:
Budapesten lakom, és nagyon szeretek itt élni (én ilyen nagyvárosias vagyok), de Veszprém nagyon tetszik, ott szívesen élnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!