Milyen videót (videoklip félét) képzelnétek el ehhez a számhoz?
Figyelt kérdés
Kellene egy videót csinálnom egy bizonyos zene alá, de nem igazán tudom, milyen legyen, nincs ötletem, miről szóljon. Ebben kérném a segítségeteket. Mivel (szerintem) sokan nem értenék meg a dalt, lefordítottam a szöveget. Nem valami összeszedett, és nyilván sokkal szebben van kifejezve az eredeti, ez csak egy egyszerű, gyors fordítás, nagyjából szószerinti:
Ez nem egy túl lassú, szomorkás dal. Boldogságot, szeretetet sugároz. Nekem nagyon tetszik.
http://www.youtube.com/watch?v=6RLPR_LxtAA
Nem muszáj a szöveghez szorosan kötődnie a videónak. Csak vidámabb, megnyugtatóbb legyen, szeretetteljes. Pl. azok a képek amik a szám alatt mennek, azok is jól passzolnak hozzá. Egyszerűen jó nézni, mosolyt csal az arcomra :)
2012. dec. 18. 01:16
1/2 anonim válasza:
Nekem rögtön egy szép, természetes arcú, szőkés, szeplős lány ugrott be, aki keresgél, átjárkálja a várost, parkokat, kocsmákat, utcákat ugyanabban a kis "szállós" színes ingben, szoknyában, a végén meg lát egy ismerős arcot, és ölelkeznek:) Butácska, de ez jutott róla eszembe:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!