Sértés ha valakire azt mondják 'Hobbit? '
Ne kérdezzétek honnan jött ez: D. Engem rettentően zavar, de ahogy elnéztem ennek az egyik jelentése az is, hogy "pici,alacsonyak' : D Ha pici és alacsony vagyok, és csak 'látásból' ismernek akkor ez miatt? (látásból=Nem ismerik a személyiségemet) Mikor mondja nem bántásból és szekálásból teszi, de még nem jöttem rá, hogy ez rossz szándék, vagy csak kifejezi, hogy alacsonyabb vagyok az átlagnál.
Mire értenétek ezt a 'becenevet?'
Akkor ez gyakori:D Bár ez engem zavar mondjuk, mert tartok tőle kicsit, hogy rám ragad, és majd az istenért sem tudom magamról levakarni később: D pl: a sulis évekalatt sokan hallják, és ez a név fog rögzülni, és sosem fognak rendes nevemen szólítani:/.
Köszi azért,mert megnyugtató, hogy nem bántás.:)
Szerintem bunkó beszólás. Ez olyan dolog, mint amikor egy magas embertől megkérdezik, hogy milyen az idő odafont.
Sz*r poén mind a kettő.
Ez is függ a hozzáállástól/a humortól.
Ha valaki magas, és megkérdezik tőle, milyen az idő odafent az nem bántás: D. Ezt sem tartom annak, csak gáz lenne ha rám ragadna.
1-2 alkalommal poén. 100-adszorra már nem. Sajnos sokan jópofáskodni akarnak az ilyen dumákkal, és ami leggázabb, hogy első látásra is már.
Az ember magassága az egyik olyan dolog, amit nem maga választ, hanem kapja a génjei által, ezért ezzel viccelődni olyan, mint vékony jégen táncolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!