Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Sértés ha valakire azt mondják...

Sértés ha valakire azt mondják 'Hobbit? '

Figyelt kérdés

Ne kérdezzétek honnan jött ez: D. Engem rettentően zavar, de ahogy elnéztem ennek az egyik jelentése az is, hogy "pici,alacsonyak' : D Ha pici és alacsony vagyok, és csak 'látásból' ismernek akkor ez miatt? (látásból=Nem ismerik a személyiségemet) Mikor mondja nem bántásból és szekálásból teszi, de még nem jöttem rá, hogy ez rossz szándék, vagy csak kifejezi, hogy alacsonyabb vagyok az átlagnál.

Mire értenétek ezt a 'becenevet?'

2012. dec. 17. 21:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Akármit jelenthet.

Szerintem ilyet a legtöbben max. viccből mondanak.

2012. dec. 17. 21:34
 2/15 A kérdező kommentje:

Okés:) Köszi:)

Vicc persze, mivel nem bántó szándékú, mivel érezni lehet a hangsúlyon is, hogy ezt nem azért mondja, hogy bántson, és baj van velem, csak fura volt,hogy honnan jött rám ez a név. Érdekes: D.

Mert aki elefánt-->nagy orrú-->fülü

Ha valaki dumbó-->Nagy fülü

Ha valaki röfi-->az dagi

Ha valaki himlő-->az pattanásos/szeplős/bőrhibás

De ezt nem tudtam hova tenni: D.

Bár nem vagyok szép, de akkor valami mást találtak volna ki, ha ezt akarták volna kihangsúlyozni:D

2012. dec. 17. 21:47
 3/15 loupsolitaire ***** válasza:

Ha Tolkien hobbitjaiból indulunk ki, akkor jelentheti, hogy:

- alacsony vagy

- szőrös a lábad/lábfejed

- nagyon szeretsz enni

- szeretsz lustálkodni

- nem szereted a kalandokat

- göndör a hajad

Döntsd el, melyik igaz rád. :D

Habár nem hiszem, hogy aki így becéz, az Tolkien regényeiből szedte a tulajdonságokat. Kérdezz meg valakit a társaságból!

2012. dec. 17. 21:51
 4/15 A kérdező kommentje:

alacsony vagyok

szeretek enni-->itthon, suliban nem igen: D.

ö.ö.ö nem szőrős a lábam, de ezt alapból nem is tudhatnák, mert nem láthatják napi szinten, meg nem járok télen/ősszel térdgatyába, szóval az talán kizárt is.

Lustálkodni=az megint inkább aki ismer az tudhatja

Göndör a hajam=a vége az, de nem ilyen dauer gyanús.:): D.

szóval az, hogy alacsony vagyok max: D.

2012. dec. 17. 21:56
 5/15 A kérdező kommentje:
-Nem szeretem a kalandokat.-->Merőben függ mi az, imádom egyébként, imádok szellemet idézni, pizsipartyzni barátnőimmel, imádom ha félni kell/pl horror film. Szóval ha a kaland a cigi/a pia akkor nem vagyok kalandos, ha ismer valaki és tudja, hogy ezeket szeretem amiket fent felsoroltam, akkor nem jellemző rám a becenév: D.
2012. dec. 17. 21:58
 6/15 anonim ***** válasza:
34%

csak annyi, hogy alacsony vagy, hasonló, mintha azt mondta volna Törpilla

A Gyűrűk Urából van, és Elijah Wood nagyon cuki, ö volt a legmenőbb hobbit azt hiszem, bár mindig bealudtam a filmen :)

jajj tényleg hallottam most van egy új hobbitos mese, meg is nézem :)

2012. dec. 17. 22:19
 7/15 A kérdező kommentje:

Akkor ez így aranyos:)(L) Én nem szoktam bántásnak venni a 'törpe' 'törpi' 'törpilla' kifejezéseket. Aranyosnak gondolom, hisz tudom, hogy pici vagyok:).

Ha már olyat mondanának, hogy '3.ban voltam ekkora ülve' az bántás lenne, mert pl: tanár szokott ilyet mondani diákoknak akik kisebbek de nagy szájuk van

2012. dec. 17. 22:27
 8/15 anonim ***** válasza:
Úgy olvastam,hogy sertés.
2012. dec. 17. 22:53
 9/15 anonim ***** válasza:
Engem is hívtak így, hiába barátok, ne voltam tőle feldobva, szóval az illető megkapta a Shrek becenevet. Amíg ő tűri, addi gén is.:)
2012. dec. 17. 23:19
 10/15 anonim ***** válasza:

Mi is hívtunk hobbitnak göndör hajú ismerőst. Kis termetűt inkább törpének, magast villanyoszlopnak. Ez egyik sem sértő szerintem.

üdv,

"Négyszemű"

2012. dec. 18. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!