Sértés ha valakire azt mondják 'Hobbit? '
Ne kérdezzétek honnan jött ez: D. Engem rettentően zavar, de ahogy elnéztem ennek az egyik jelentése az is, hogy "pici,alacsonyak' : D Ha pici és alacsony vagyok, és csak 'látásból' ismernek akkor ez miatt? (látásból=Nem ismerik a személyiségemet) Mikor mondja nem bántásból és szekálásból teszi, de még nem jöttem rá, hogy ez rossz szándék, vagy csak kifejezi, hogy alacsonyabb vagyok az átlagnál.
Mire értenétek ezt a 'becenevet?'
Akármit jelenthet.
Szerintem ilyet a legtöbben max. viccből mondanak.
Okés:) Köszi:)
Vicc persze, mivel nem bántó szándékú, mivel érezni lehet a hangsúlyon is, hogy ezt nem azért mondja, hogy bántson, és baj van velem, csak fura volt,hogy honnan jött rám ez a név. Érdekes: D.
Mert aki elefánt-->nagy orrú-->fülü
Ha valaki dumbó-->Nagy fülü
Ha valaki röfi-->az dagi
Ha valaki himlő-->az pattanásos/szeplős/bőrhibás
De ezt nem tudtam hova tenni: D.
Bár nem vagyok szép, de akkor valami mást találtak volna ki, ha ezt akarták volna kihangsúlyozni:D
Ha Tolkien hobbitjaiból indulunk ki, akkor jelentheti, hogy:
- alacsony vagy
- szőrös a lábad/lábfejed
- nagyon szeretsz enni
- szeretsz lustálkodni
- nem szereted a kalandokat
- göndör a hajad
Döntsd el, melyik igaz rád. :D
Habár nem hiszem, hogy aki így becéz, az Tolkien regényeiből szedte a tulajdonságokat. Kérdezz meg valakit a társaságból!
alacsony vagyok
szeretek enni-->itthon, suliban nem igen: D.
ö.ö.ö nem szőrős a lábam, de ezt alapból nem is tudhatnák, mert nem láthatják napi szinten, meg nem járok télen/ősszel térdgatyába, szóval az talán kizárt is.
Lustálkodni=az megint inkább aki ismer az tudhatja
Göndör a hajam=a vége az, de nem ilyen dauer gyanús.:): D.
szóval az, hogy alacsony vagyok max: D.
csak annyi, hogy alacsony vagy, hasonló, mintha azt mondta volna Törpilla
A Gyűrűk Urából van, és Elijah Wood nagyon cuki, ö volt a legmenőbb hobbit azt hiszem, bár mindig bealudtam a filmen :)
jajj tényleg hallottam most van egy új hobbitos mese, meg is nézem :)
Akkor ez így aranyos:)(L) Én nem szoktam bántásnak venni a 'törpe' 'törpi' 'törpilla' kifejezéseket. Aranyosnak gondolom, hisz tudom, hogy pici vagyok:).
Ha már olyat mondanának, hogy '3.ban voltam ekkora ülve' az bántás lenne, mert pl: tanár szokott ilyet mondani diákoknak akik kisebbek de nagy szájuk van
Mi is hívtunk hobbitnak göndör hajú ismerőst. Kis termetűt inkább törpének, magast villanyoszlopnak. Ez egyik sem sértő szerintem.
üdv,
"Négyszemű"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!