DorkaMegMondja kérdése:
Mi az az Anonymous? Kik ők? Mit csinálnak?
Figyelt kérdés
Már sokszor hallottam róla de nem tudom hogy mi az.2012. dec. 16. 20:44
1/10 anonim válasza:
Egy hacker csoport, aki maszkban és névtelenül áll a világ elé, kifejtve a nemtetszésüket politikai döntések ellen
20/F
2/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2012. dec. 16. 20:59
3/10 A kérdező kommentje:
Nem jár felelősségrevonással?
2012. dec. 16. 21:02
4/10 anonim válasza:
Mondjuk,én is szívesen lennék Anonymus :DD
Lányok is lehetnek?
5/10 A kérdező kommentje:
fogalmam sincs, én is lány vagyok
2012. dec. 16. 21:10
6/10 anonim válasza:
Hogyne lehetnétek, csak lényeg hogy mindig fedjétek el a kilétetek, ez ami nagyon nehéz :/
első voltam
7/10 A kérdező kommentje:
köszönjük! :D
2012. dec. 16. 21:29
8/10 anonim válasza:
Az Anonymous egy eszme! Hagyjuk meg a szabadságát :)
9/10 anonim válasza:
nem-nem,az Anonymous nem csak egy hackercsoport,annál azért JÓVAL több :D
10/10 anonim válasza:
.. Az Anonymous egy világméretű eszme... és nem hackereknek nevezném őket.. inkább sztrájknak tudnám nevezni :) Egy hacker általában nem a köz-ért tesz.. általában csak szórakozik vagy fontos oldalakról lop információt... ők inkább kifejezik a tiltakozásukat ez ellen a sok szar ellen ami ma megy mindenhol és Főképp MAGYARORSZÁGON... Ha valaki Anon tag akar lenni... saját felelősség.. de a kilétét úgysem tudja elfedni szinte senki ha 1x elkezdenek nyomozni... ^^ Ennyi voltam. Viszlát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!