Lambo96 kérdése:
Ha profilképnek beállítok egy anonymous-os képet pl. msn-en vagy facebookon, stb. abból lehet valami baj?
Figyelt kérdés
Legyetek szívesek, komoly választ írjatok.
Köszi :)
2012. nov. 6. 19:02
1/9 anonim válasza:
Ne haragudj de a kérdés sem túl komoly. Akkor sem lesz baj, ha marihuánalevelet állítasz be. Attól még nem visznek be a yard-ra...
2/9 A kérdező kommentje:
Bocsi :D csak arra gondoltam, mivel eléggé keresik a tagokat, ha meglátnák, hogy az a képem, nem hinnék azt rólam, hogy tag vagyok? Így gondoltam a kérdést. Lehet hülyéül hangzik, csak haverom ezt annyira hangoztatja -.-
2012. nov. 6. 19:30
3/9 anonim válasza:
Dehogy. Ebből ez nem következik...
4/9 anonim válasza:
De , elvisznek! Az öcsém tavaly januárban rakott ki egy ilyen képet, azóta nem láttam.
5/9 A kérdező kommentje:
Haha ez de vicces volt..
Kapsz egy szép piros kezet.
2012. nov. 7. 15:32
6/9 anonim válasza:
"Kapsz egy szép piros kezet."
:D kiírsz egy értelmi fogyatékos kérdést, és meglepődsz a válaszon?
7/9 A kérdező kommentje:
Milyen értelmi fogyatékos ember?
Azért írtam ki, mert haverom annyira erősködik ezen, én eddig sose foglalkoztam vele, ezután se fogok. Csak annyit szerettem volna, hogy haverom is megértse.
2012. nov. 7. 16:29
8/9 anonim válasza:
Keresik a yardok igen
De úgy tudnak elkapni ha cybertámadást hajtasz végre egy oldal ellen.
Ha az üzemeltető(k) feljelent akkor a yardok le tudják nézni azt az IP címet ahonnan a támadást hajtották végre.
Képből nem lesz semmi gond.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi :) Végre egy rendes válasz az elsőn kívül.
2012. nov. 11. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!