Hogyan találhatnám meg? (bővebben lent)
Van egy számomra nagyon fontos ember, akiről viszont csak nagyon keveset tudok. (a nevét és a várost, ahol lakik).
Van esetleg valami mód, hogy ezek alapján megtaláljam?
(nincs fent közösségi oldalakon, nincs meg az e-mail címe, sem a telefonszáma) A fővárosban lakik, szóval lehetetlen, hogy ott csak úgy megtaláljam.
Létezik valami mód, hogy megtalálhassam??
éreztem az iróniát, csak sajnos azt a hajamra kenhetem...
nekem ez egy nagyon fontos ügy...!!! neked lehet hogy nem fontos és könnyű elviccelődni rajta, de én már kb 1 hete próbálok nyomozni az illető után...
szóval legközelebb csak akkor szakítsd meg a csendet, ha szebb a mondanivalód. kösz.
Semmi csúnyát nem mondtam, sőt, még távolról sem találom viccesnek, hogy komolyan elhiszed, hogy majd a GYIKen segítenek abban, hogyan találj meg valakit a fővárosban. Te írod: "A fővárosban lakik, szóval lehetetlen, hogy ott csak úgy megtaláljam."
Plakátolj. Esetleg kezdhetnéd a Google-lal is. Ha idézőjelek közé teszed a nevét, több sikerrel járhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!