Mit tegyunk az ellen hogy beszereljek a futest?
Figyelt kérdés
Alapbol ellene voltunk hogy a fagy beallta utan csinaljak ezt meg hat meg most hogy kiderult hogy terhes vagyok..A foldszinten lakunk,es fel akarjak szedni jovoheten a padlot majdnem az egesz lakasban,ami nem csak a port es mindenfele koszt jelenti hanem azt hogy fagy lesz a lakasban.Es nem mondhato vissza,es mi attol felunk hogy nem fogjak befejezni a munkalatokat es egesz telen padlo nelkul leszunk!:O Hogy nyugodjak meg?2012. dec. 14. 15:00
1/12 anonim válasza:
Miért szedik fel a padlót, és miért? Miért lenne azért fagy, nincs radiátor? Miért ne fejeznék be a munkát?
Ne haragudj, de számomra kicsit kusza amit írsz
2/12 anonim válasza:
Ha megrendeltétek, akkor tudtátok hogy ez ezzel fog járni!
3/12 anonim válasza:
Azt írtad, "nem mondható vissza", tehát valószínű nem tehettek ellene semmit. Én sem igazán értem a helyzetet, bevallom. Most nincs egyáltalán fűtésetek? Mennyi időt vesz igénybe a munka, mit mondanak?
4/12 A kérdező kommentje:
Mi nem rendeltunk semmit,mi meg beszeltuk ezt hogy meg a fagy beallta elott csinaljak meg!Volt egy ilyen lehetoseg amit azt mondtak hogy barmikor vissza lehet mondani.Es nincs radiatorunk es azokat szerelnek fel,ami tok jo dolog,de a csoveket a padlo alatt fogjak elvezetni,ezert szedik fel.Sajnalom hogy kusza de kicsit ideges lettem emiatt.
2012. dec. 14. 15:14
5/12 A kérdező kommentje:
2 elektromos radiatorunk van mar 2 eve azzal futunk.A gaz szerelok azt mondtak hogy egy nap alatt meg vannak vele,ami tok jo dolog,de az ugynokseg szedi fel a padlot ami meg jo,de hogy mikor rakjak vissza azt nem lehet tudni...Volt mar ilyen javitasi gondunk,a falat kellett bemeszelni es az tartott 1 honap helyett 6honapig..Ezert kevesebb lett a lakberunk..De ez most nem jo igy..
2012. dec. 14. 15:18
6/12 Golan Trevize válasza:
Ha nem ti rendeltétek meg, akkor ki rendelte meg?
Most hogyan fűtötök?
7/12 A kérdező kommentje:
Ez egy ilyen varos fejlesztesi lehetoseg,hogy az olyan hazakba ahol nincs futesvagy fa ablak van azt beszerelik ill. kicserelik.Glasgowban lakunk amugy..De azt szeretnem tudni,hogy lehet belole egeszsegugyi problemam vagy nem?
2012. dec. 14. 15:21
8/12 Golan Trevize válasza:
Abból lesz egészségügyi problémád, ha nem szerelik be.
Glasgow-ban nem ismerem a hatályos jogszabályokat, de itthon nem engedi a gyámügy hazavinni a gyereket a kórházból fűtés nélküli lakásba.
9/12 A kérdező kommentje:
A masik,termeszetesen nem maradunk ebben a lakasban!!Marciusban koltozunk ki,amikor lejar a szerzodesunk, az elott nem tudunk,eddig jo volt kettonknek ez a lakas,de nyilvan futessel rendelkezo lakasba akarunk koltozni,ez egyertelmu..
2012. dec. 14. 15:35
10/12 A kérdező kommentje:
Ja es irtam mar hogy van futesunk!..Elektromos futotestjeink vannak..
2012. dec. 14. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!