Ez hogyan lehetséges? Aki nem veszi észre, az ha megtudja mit szól hozzá?
Meg fogsz lepődni, de benned is van cigányvér, meg mindenféle, mert itt a Kárpát-medencében már egyetlen színtiszta "ősmagyarvérű" embert nem fogsz találni...
Azért röhögök itt magamban a sok "cigányozón", mennyire megdöbbennének, ha kiderülne, hány ősük keveredett cigánnyal, törökkel, bosnyákkal, szerbbel, vagy épp a tatárokkal... :D
Na, és akkor most mi van?
Főbe lövöd magad?... :]
Nem veszed észre, hogy VELED van a baj : képes vagy hosszasan nézegetni és vizsgálgatni egy embert, vajon mennyi benne a cigányvér?!... 8-o
Komolyan, megáll az eszem!
Tele van már a hócipőm, hogy egész nap valakik ontják itt magukból a cigányozós kérdéseket!
Nem tudom, téged mire tanítottak otthon, de engem arra (és én is arra tanítom az én gyerekeimet), hogy mindannyian EMBEREK vagyunk, senki nem különb és senki nem alávalóbb a másiknál. Nem azután ítélünk meg valakit, hogy milyen a bőrszíne, milyen a vallása!
Különben vannak Mo-on (is) szőke, kékszemű cigányok!
Ja, és ha már itt tartunk, kérdezed, ismerünk-e "magyaros" cigányokat : pl. Orbán Viktor is cigány! :D
Te is ismered...
Kedves Utolsó Hozzászóló!
A kérdező csupán feltett egy kérdést...azt hiszem, hogy ennek az oldalnak az a lényege, hogy amit máshol nem merünk, vagy nem akarunk megkérdezni, azt itt megtehessük.
Ez nem cigányozás, csupán egy olyan kérdés, amiben szó van a cigányokról... és?
Bocs az OFFért
Hatalmas tévedésben vagytok , fehér bőrű cigány nincs-és soha nem is volt. Ti a "keverék" (cigány-magyar vagy egéb) emberekről beszéltek.
Egy kutatás rávilágított arra hogy Magyarországon 20 generációra visszamenőleg mindenkiben van egy kis cigány és török vér is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!