Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ezt nekem viccnek kellett...

Ezt nekem viccnek kellett volna felfogjam?

Figyelt kérdés
Az unokatestvérem börtönben volt 6évig, és 2hete szabadult, barátomnak meséltem hogy lett egy barátnője, akivel még nem feküdt le stb, na és a pasim bevágja hogy lehet azért megy holnap is hozzád mert hiánya van, magyarul arra következtetek hogy a pasim azt gondolja azért jön ide az unokatesóm hogy engem megfektessen! Összevesztem vele, szerintem jogosan!
2012. dec. 10. 23:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Elég beteg humora van. Gondolom viccnek szánta, nem komolyan mondta.
2012. dec. 10. 23:47
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Arról nem tehetsz, hogy egy börtöntöltelék az unokatesód, mert a rokonainkat nem válogathatjuk meg, de a barátodat simán kidobhatod!
2012. dec. 10. 23:49
 3/9 A kérdező kommentje:
szerintem közel nem az unokatesómmal van itt a probléma, és sajnos hogy őt ide belevontam, muszáj voltam,mert igy lehet megérteni a problémám! Sajnos humor vagy sem, nekem rosszul esett, az biztos hogy nem fogok már vele beszélni, ma biztos, fájt ez nagyon
2012. dec. 10. 23:50
 4/9 anonim ***** válasza:
33%
Szar poén. De hát 6 év után biztos rájön a kangörcs..
2012. dec. 10. 23:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Viccnek szánta, csak sz*r vicc volt...
2012. dec. 10. 23:56
 6/9 anonim ***** válasza:
16%
Kemény dolog a börtön, de ha azóta megbánta, akkor nincs gond... Ott nyilván máshogy beszélgetnek egymással az emberek, 6 év alatt felszedhetett furcsa viselkedéseket, furcsa szólásokat. Szerintem ne haragudj rá, de azért érzékeltesd, hogy ez nem volt túl jó vicc.
2012. dec. 10. 23:59
 7/9 A kérdező kommentje:

6os válaszadó! Félreértelmezted a kérdésem!

Unokatesóm 6évig volt börtönben, 2 hete szabadult, egy ismerős lány a barátnője lett, és mesélte uncsim hogy hát hiába még mindig nem volt meg neki.

Meséltem én hülye ezt a barátomnak, és akkor mondja, ááá nem volt meg, akkor biztos azért megy holnap hozzád, azaz hozzám, az én unokatesóm, hogy engem b*sszon meg magyarán ÉS MIND EZT A PASIM SZÁJÁBÓL HALLANI NAGYON ROSSZ! Minek gondol engem, vagy a családom, ez a fiú szerelmes belém? :(

2012. dec. 11. 00:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Nagyon csökött gondolkodású és primitív a haverod...nem tudom hány éves, de olyan 15-16 körüli agya van és az is a gázabb fajtából.

24N

2012. dec. 11. 08:05
 9/9 anonim ***** válasza:

szerintem vicc volt. egy vicc akármilyen is kár befeszülni.

mellesleg, ha nem lett volna vicc is jobban jártál volna, ha viccként kezeled. most nem kellene ezen görcsölnöd.

2012. dec. 13. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!