Az unokatestvérem börtönben volt 6évig, és 2hete szabadult, barátomnak meséltem hogy lett egy barátnője, akivel még nem feküdt le stb, na és a pasim bevágja hogy lehet azért megy holnap is hozzád mert hiánya van, magyarul arra következtetek hogy a pasim azt gondolja azért jön ide az unokatesóm hogy engem megfektessen! Összevesztem vele, szerintem jogosan!
2012. dec. 10. 23:44
1/9 anonim válasza:
Elég beteg humora van. Gondolom viccnek szánta, nem komolyan mondta.
2012. dec. 10. 23:47
2/9 anonim válasza:
Arról nem tehetsz, hogy egy börtöntöltelék az unokatesód, mert a rokonainkat nem válogathatjuk meg, de a barátodat simán kidobhatod!
2012. dec. 10. 23:49
3/9 A kérdező kommentje:
szerintem közel nem az unokatesómmal van itt a probléma, és sajnos hogy őt ide belevontam, muszáj voltam,mert igy lehet megérteni a problémám! Sajnos humor vagy sem, nekem rosszul esett, az biztos hogy nem fogok már vele beszélni, ma biztos, fájt ez nagyon
2012. dec. 10. 23:50
4/9 anonim válasza:
Szar poén. De hát 6 év után biztos rájön a kangörcs..
2012. dec. 10. 23:55
5/9 anonim válasza:
Viccnek szánta, csak sz*r vicc volt...
2012. dec. 10. 23:56
6/9 anonim válasza:
Kemény dolog a börtön, de ha azóta megbánta, akkor nincs gond... Ott nyilván máshogy beszélgetnek egymással az emberek, 6 év alatt felszedhetett furcsa viselkedéseket, furcsa szólásokat. Szerintem ne haragudj rá, de azért érzékeltesd, hogy ez nem volt túl jó vicc.
2012. dec. 10. 23:59
7/9 A kérdező kommentje:
6os válaszadó! Félreértelmezted a kérdésem!
Unokatesóm 6évig volt börtönben, 2 hete szabadult, egy ismerős lány a barátnője lett, és mesélte uncsim hogy hát hiába még mindig nem volt meg neki.
Meséltem én hülye ezt a barátomnak, és akkor mondja, ááá nem volt meg, akkor biztos azért megy holnap hozzád, azaz hozzám, az én unokatesóm, hogy engem b*sszon meg magyarán ÉS MIND EZT A PASIM SZÁJÁBÓL HALLANI NAGYON ROSSZ! Minek gondol engem, vagy a családom, ez a fiú szerelmes belém? :(
2012. dec. 11. 00:07
8/9 anonim válasza:
Nagyon csökött gondolkodású és primitív a haverod...nem tudom hány éves, de olyan 15-16 körüli agya van és az is a gázabb fajtából.
24N
2012. dec. 11. 08:05
9/9 anonim válasza:
szerintem vicc volt. egy vicc akármilyen is kár befeszülni.
mellesleg, ha nem lett volna vicc is jobban jártál volna, ha viccként kezeled. most nem kellene ezen görcsölnöd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!