Milyenek a finnek?
Én csak annyit szeretnék hozzá szólni a témához, hogy én Finnországba járok egyetemre és messziről kerülöm a finneket! Habár ott kell laknom, mindent megteszek, hogy a legminimálisabb szinten kelljen velük kommunikálnom. Szerintem nagyon bunkó népség, azt hogy 'illem' és 'udvariasság' azt nem ismerik (köpködnek az utcán, pofádba vágják a férfiak az ajtót a boltban, stb)! Az igaz, hogy a legtöbb finn lány szép (ha el nem rondítja magát piercingel vagy a borotvált hajjal) de borzasztó ostobák! Csak az ivásnak élnek, állandóan buliznak és ridegek! Mivel nincs túl bagy kultúrájuk ezért nekem személy szerint Finnország sem tetszik, nincsenek túl szép épületek (néháynat kivéve), olyan semmi az egész, mint ahogyan az emberek is!
Természetesen nem mondom, hogy nincsenek aranyosak, nyiván ott is különböznek az emberek egymástól, de nem annyira, mint itthon pl. Magyarországon. A finnség minden Finnben jelen van!
Ha teheted menny el, nézd meg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!