Milyenek a finnek?
:)
Ja,azt tudom,de bővebben?:)
Az ilyen kérdésekre ugyan csak általánosságban lehet válaszloni, de élnek Helsinkiben rokonaim, ismerek pár finnt, úgyhogy a tapasztalatok:
Valóban nagyon kedvesek, de ettől függetlenül zárkózottak is. Nem szívesen adnak pl. felületes ismerősöknek puszit. A legtöbbjük nagyon jól beszél angolul, nem csak a fiatalok, hanem az 50-60 évesek is. És tény, hogy depresszióra hajlamosak, és ezért rengeteget isznak, attól függetlenül, hogy az alkohol nagyon drága ott. Állítólag a téli sötétséggel van összefüggésben. Viszont ezt leszámítva egészségesen élnek, sok halat esznek és sokan futnak, bicikliznek, úgyhogy kevesebb a kövér ember ott, mint Magyarországon.
És minden tiszta ott. Annyira, hogy az már egészségtelen. Nagyon sok az allergiás gyerek, a rokonaim is kivétel nélkül betegek lesznek, ha akár Magyarországra, akár más országba utaznak. Van, hogy az orvos "kosztablettét" ír fel annak, aki külföldre szeretne utazni, és ez nem vicc.
Szimpik, de én nem szeretnék ott lakni. Nem bírom a hideget :)
hozzánk jött 6 finn cserediák, az egyiket én fogadtam.
mindegyik jófej volt, volt köztük hisztisebb, határozottabb, az enyém szerencsére sosem kötekedett mindig azt csinálta amit én, a többiekkel meg mindig veszekedtünk, szóval ez attól függ.. :D am általánosságban sztem inkább ien természetes szépségek, mondjuk itt nem voltak vmi szépek szerintem de ez csak az én véleményem :D jah és kedvesek megértőek bár néha már eléggé idegesített az a hülye vihogás.. :D
szerintem nagyon jól néznek ki!
Jonne <3 !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!