1/4 anonim válasza:
Nelli = Kornélia = gyönyörű név
Szofia = Zsófia = elfogult vagyok efelől :)
De magyar embernek normális, magyar nevet illik adni, nem valami lebutított változatot.
3/4 anonim válasza:
Szofia - Szofinak becézhetik, bár sokan adják a kutyájuknak is ezt a nevet :) csúfolhatják majd a Szofi cigi miatt is.. :/ Én is ezt adnám a lányomnak, olyan kis egyszerű, aranyos név.
Nelli (Nelli az elefánt, tudod.. :( nekem volt egy Nelli nevű osztálytársam és bőgött már a csúfolás miatt)
Sajnos nincs olyan név amit ne csúfolnának, ezért válaszd azt, ami neked a legjobban tetszik ;)
4/4 anonim válasza:
Nekem a Nelli jobban tetszik, a Szofia nekem olyan mintha a Zsófiát elírták volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!