Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy lehet valaki ennyire...

Hogy lehet valaki ennyire igénytelen?

Figyelt kérdés

Egy családról van szó,

akik wc-zés után nem mosnak kezet.

Gondolom akkor nem is fürdenek!

(Egyébként az egyik szomszédomékról van szó)

A családfő főz.

De úgy hogy előtte elment sz@rni és nem mosott kezet!!!

Úgy kezdett hozzá főzni!

* tudom hogy sz@rt,

mert még kiabált a gyereknek,

hogy "hozzál papírt!" *

pl.:a gyerekeket is,láttam hogy

azok sem mostak kezet wc után és,úgy ettek!

Hogy lehetnek ennyire igénytelenek???

És amikor egyszer átmentem hozzájuk valamiért

még meg is akartak ebédeltetni!!!

Mire én:

Köszönöm nem kérek,nem vagyok éhes most ettem.

2012. dec. 9. 04:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%
Ha tudnád, milyen apróságok élnek a billentyűzeteden, vagy a mobiltelefonodon, az életben soha nem nyúlnál hozzájuk. Ha tudnád, miből és hogy készül a virsli, párizsi, gyorsfagyasztott fasírtok és egyéb húsként eladott cuccok, vagy pl olcsóbb halrudacska, sosem ennél belőle. Nem rég hallottam, h még a szart is bedarálták a darált húsba, másnapra elkezdett mozogni a hűtőben, mert férges volt... A kilincsekről és a buszok kapaszkodóiról meg ne is beszéljünk, rendben? Szóval ennyi erővel bezárkózhatnál egy steril szobába...
2012. dec. 9. 15:20
 12/19 anonim ***** válasza:
95%
Na idefigyelj öcsi,kétféle ember van:aki hugyintás előtt mos kezet meg aki utána..Én előtte mosok kezet.Miért?Mert az én cerkám szent cerka, meg kell őtet tisztelni.Ő a világuniverzum közepe, a boldogság csővezetéke.Van fogalmad róla hogy burjánzanak a mikróbiák és bakteriálisok?Te meg markolással felhordod őket..Én csak röhögök az olyan ürgéken akik megfogják maguknak aztán rohannak kezetmosni,mintha az számítana..
2012. dec. 9. 15:37
 13/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Aki szeret igénytelen,büdös roh@dt sz@ros lenni,

annak gratulálok,egészségére!

Szevasztok.

2012. dec. 9. 18:31
 14/19 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel mosd ki a suncidat, mert gondolom nő vagy, mert tudnád mennyi baktérium van ott hohóó... meg ne is szexelj;)
2012. dec. 9. 18:57
 15/19 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező!

Talán a szádat is kimoshatnád. Nem illik ilyen csúnyán, illetlenűl beszélni, és írni sem. A Baba szappant ajánlom.

2012. dec. 9. 19:04
 16/19 loupsolitaire ***** válasza:

Arra azért kíváncsi lennék, hogy te azt honnan tudod, hogy sz@rás után mosnak-e kezet?

Olyan gyakran vagy náluk, esetleg csodás panoráma nyílik a budijukra?

Ez konkrétan pont gusztustalan, de egyébként a túl sok kézmosás/steril életmód kevésbé előnyös egészség szempontjából.

2012. dec. 9. 21:01
 17/19 A kérdező kommentje:

A családfő főz.

De úgy hogy előtte elment sz@rni és nem mosott kezet!!!

Úgy kezdett hozzá főzni!

* tudom hogy sz@rt,

mert még kiabált a gyereknek,

hogy "hozzál papírt!" *

2012. dec. 9. 21:56
 18/19 A kérdező kommentje:
Elég sűrűn járok át hozzájuk,mert mindig elb@szn@k valamit és én szoktam megcsinálni.
2012. dec. 9. 22:01
 19/19 anonim ***** válasza:
A telefonról és billentyűzetről. Én pl. rendszeresen letörlöm őket fertőtlenítőfolyadékos ronggyal. Àllítólag több rajtuk a baci, mint egy wc-n, mert folyton tapogatjuk. A kilincseket is itthon le szoktam mosni. Ha voltam valahol és hazaérek, rögtön kezet mosok. Ez meggátolja, hogy hazacipeld a kitudja miket. :) Javaslom mindenkinek.
2012. dec. 10. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!