Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tényleg igénytelen vagyok,...

Tényleg igénytelen vagyok, vagy csak az osztálytársnőm állítja?

Figyelt kérdés

Hetente csak 1× mosok hajat, naponta csak 1× fürdök/zuhanyzok, naponta 2× mosok fogat, akkor borotválom magam (hónalj, láb, kar, intim részek) ha már 1-2 mm-es a szőr, mindennap használok dezodort és parfümöt, mindig friss, üde illatom van, egy pólót max 2× veszek fel, de csak akkor, ha nem izzadtam, naponta cserélek fehérneműt, minden nap használok tisztasági betétet, ha megvan, akkor tampont és sűrűn cserélem, hogy ne legyen szagom, a körmömről lemosom a festéket, ha pattogzik és újrafestem. Naponta kétszer fésülködök, ha hazaérek, átöltözök itthoni ruhába. Minden nap használok arctonikot, testápolót, a mitteszereket kozmetikus kezeli, illetve ő szedi a szemöldököm is.

15/l

2010. máj. 9. 21:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
az igénytelenség nem csak ebben nyilvánul meg... de ezek alapján szerintem nem vagy az.
2010. máj. 9. 21:17
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
ha ez igénytelenség akkor én nem is szólok semmit inkább mert akkor én egy undorító csöves senki vagyok kb...
2010. máj. 9. 21:20
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Én meg még annak a legalja:DDD

Ez a csaj csak féltékeny,nem vagy igénytelen:)

2010. máj. 9. 21:27
 4/12 anonim ***** válasza:
Én a heti egyszeri hajmosást kevésnek találom. Bocsi.
 5/12 anonim ***** válasza:

innen max a heti 1 hajmosás a furcsa sok embernek, mert mostanában a kétnapont a szokás :(

én is hetente egyszer mosom, szerintem ez így egészségesebb.

Sztem nem vagy igénytelen. (kivéve ha megizzadsz tesin, és még csak meg se mosakszol...)

egyébként ez így teljesen egészséges.

6/12 anonim válasza:
100%
Sztem nyugodj meg...az oszt.társad vszínű még nem találkozott valóban igénytelen emberrel,majd fog és majd rádöbben..hogy hol is kezdődik az igénytelenség határa:)
2010. máj. 9. 21:28
 7/12 A kérdező kommentje:
Azért csak heti 1× mosok hajat, mert nem zsírosodik túlzottan, mondjuk szombaton már kezd kicsit zsíros lenni, de csak mininmálisan (vasárnaponként szoktam hajat mosni). Köszönöm a válaszokat. :)
2010. máj. 9. 21:30
 8/12 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább az öltözködésed nem tetszik neki.

Ha vennél 1-2 új divatos farmert, és néhány top-ot, aztán minden nap másikban mennél suliba, és hozzá még esetleg vágatnál fodrásszal valami jó frizurát, akkor teljesen másképp néznél ki, és erre már nem mondhatna semmit.

Én mondjuk a hajamat 2 naponta mosom, de csak mert nekem hamar zsírosodik.

2010. máj. 9. 21:36
 9/12 A kérdező kommentje:
Elég sok pólóm van, meg nadrágból is van elég. Csak hát elég rockeresen öltözködök (térdén rojtosra tépett farmer, bakancs, bő póló, vagy nem tépett farmer, passzosabb fölső, magassarkú, de akkorsem csilli-villi mintás pink ruhák). A frizurámmal sincs semmi baj, nemrég vágattam és nagyon jó lett. :) Többen mondják, hogy így jobban nézek ki, mint amikor még nem volt ilyen az öltözködésem és a frizum, csak ő mondja mindig, hogy igénytelen vagyok. De már évek óta, a stílusváltás előtt is. Igazából nem nagyon problémázok ezen, csak érdekelt, hogy ti mit gondoltok. :)
2010. máj. 9. 21:43
 10/12 anonim ***** válasza:

Ha a barátnőd nem rocker, akkor nem tetszik neki az öltöködési stílusod.

Viszont ha ő is az, akkor csak szimplán féltékeny, mert nő, (a nők mindig rivalizálnak egymással), így akarja mutatni, hogy ő a jobb :)

Mást ötletem nincs.

2010. máj. 9. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!