Tényleg igénytelen vagyok, vagy csak az osztálytársnőm állítja?
Hetente csak 1× mosok hajat, naponta csak 1× fürdök/zuhanyzok, naponta 2× mosok fogat, akkor borotválom magam (hónalj, láb, kar, intim részek) ha már 1-2 mm-es a szőr, mindennap használok dezodort és parfümöt, mindig friss, üde illatom van, egy pólót max 2× veszek fel, de csak akkor, ha nem izzadtam, naponta cserélek fehérneműt, minden nap használok tisztasági betétet, ha megvan, akkor tampont és sűrűn cserélem, hogy ne legyen szagom, a körmömről lemosom a festéket, ha pattogzik és újrafestem. Naponta kétszer fésülködök, ha hazaérek, átöltözök itthoni ruhába. Minden nap használok arctonikot, testápolót, a mitteszereket kozmetikus kezeli, illetve ő szedi a szemöldököm is.
15/l
Én meg még annak a legalja:DDD
Ez a csaj csak féltékeny,nem vagy igénytelen:)
innen max a heti 1 hajmosás a furcsa sok embernek, mert mostanában a kétnapont a szokás :(
én is hetente egyszer mosom, szerintem ez így egészségesebb.
Sztem nem vagy igénytelen. (kivéve ha megizzadsz tesin, és még csak meg se mosakszol...)
egyébként ez így teljesen egészséges.
Szerintem inkább az öltözködésed nem tetszik neki.
Ha vennél 1-2 új divatos farmert, és néhány top-ot, aztán minden nap másikban mennél suliba, és hozzá még esetleg vágatnál fodrásszal valami jó frizurát, akkor teljesen másképp néznél ki, és erre már nem mondhatna semmit.
Én mondjuk a hajamat 2 naponta mosom, de csak mert nekem hamar zsírosodik.
Ha a barátnőd nem rocker, akkor nem tetszik neki az öltöködési stílusod.
Viszont ha ő is az, akkor csak szimplán féltékeny, mert nő, (a nők mindig rivalizálnak egymással), így akarja mutatni, hogy ő a jobb :)
Mást ötletem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!