A hippiket miért gyűlölték olyan sokan csak mert a háború ellen voltak?
Én sem szeretem a hippiket,mert mindenük megvolt,apu-anyu mindent a fenekük alátett,és lázadtak a jólét ellen.A többi szubkultura(heavy metal,punk),mind a munkásosztályból indult ki,sokkal nagyobb hitelességgel.Mig a metal és a punk a saját korosztályukért lázadt,a hippik csak saját magukért.A hippi dalszövegek 99%-a a szivásról,és a dugjunk orgiában életérzésről szól.Nem állitom persze,hogy minden rock és metal,punk dalszöveg komoly társadalmi témákat feszeget,de lényegesen nagyobb az intellektuális töltetük szerintem.
Néhány példa
Drogok káros hatása:
Metallica-Battery
Black Sabbath-Hand of Doom
Abortusz:
Sex Pistols-Bodies
Slayer-Silent Scream
Háborúkritika:
Slayer-Mandatory Suicide
Véleményem szerint ezek sokkal elgondolkodtatóbbak,mint a hippi zenék.
Nálam a hippi kifejezés pozitív értelmű. Érdekes, hogy itt a válaszok között a negatív értékelés lányegesen több mint a pozití, viszont a pozitívan éártékelők kaptak több %-ot, a negatívakat lepontozták.
A hippiket a természet gyermekeiként ismerem, igaz, polgárpukkasztó, felháborító módszereik nem kedveltetik meg őket, de nekem is ellopták a fényképezőgépemet, de nem bánom. Szeretem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!