Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha valaki köcsög velem akkor...

Ha valaki köcsög velem akkor utál? Vagy miért csinálja ha okot sem adtam rá? és mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés
2012. dec. 7. 20:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Neha en is kocsog vagyok olyan emberekkel akiket amugy tok kedvelek. neha jol esik bunkozni de ez csak nálam ilyen "rájôtt a 10 perc" :))
2012. dec. 7. 20:37
 2/2 nais314 válasza:
52%

Lehet csak a szokásos játék: le akar nyomni és kihasználni.

Most van egy jó rádióhírdetés a profession.hu-n - mintha csak volt főnököm hallanám...

hát szokni kell.

és magasról tenni rá!

Ki lehet billenteni a "beszélgetést" - csak ne kérdezd hogyan ;D

KB úgy, ahogy a "Csudálatos kutyadokiban" Cezar Milan megböki a mérges kutyát, és az kizökken a támadásból...

(más téma, nem szokásos reakció - mintha más szituációban lennél TE).

Aztán volt rendszergazdánkkal egyszer magamból kikelve üvöltöttem - erre valami olyasmi volt a reakciója, hogy hát mi kedveljük egymást, de a többiek előtt néha üvöltözzünk...

A legtöbben fiatalok, azaz inkább éretlenek, és mellé nagyon önzőek.

Sajnos itt meg kell küzdened azért, hogy békén hagyjon - leginkább magadban: tartani magad - és közben nyugodt hangon ismételgetni, hogy: Nem.

A férfi főnököket a lányok tudják terelgetni/lenyugtatni/kezelni - "odafigyeléssel", "rajongással".

ELLENE azt teheted, hogy magadból közben nem veszítesz. Tudod ki vagy, honnan jöttél, hol vagy, hogy egy atommáglya körül keringesz egy bolygón és galaxisunk csaknem 1 millió kilométeres óránkénti sebességgel pörög - és ez meg itt abban éli ki magát, hogy téged baszogat... nevetséges.

2012. dec. 7. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!