Mehetek állásinterjúra vagy kirúg a főnök? Bővebben lent.
Szia! lényegében csúnya lenne ha hazugságra buzdítanálak, de egyenlőre nekem sincs több tippem viszont erre van eléggé sok kifogásom :)
- el kell ugranom mert a gyerek megharapta a konyhás nénit ilyesmi :)
de a lényeg hogyha nem érzed jól magadat a munkahelyeden akkor válts mindenképpen sajnos az én barátnőm is ebben a cipőben van, ne várd meg amíg teljesen kiakadsz hidd el.
Tisztelettel : Mazsola88
Vegyél ki szabadságot arra az időre, vagy őszintén mondd meg neki hogy más munka után is nézel, nem fog kinevetni, hisz nem az Ő baja hogy minimálbért fizetnek, ellenben sajnálni fogja ha tényleg elmész
20/F
Mazsol88:
Nincs gyerekem, elég fiatalka vagyok, szóval ezt nem hinnék el amúgysem. :D
Akkor neked jobb a helyzet, van kire fognod.
A héten kiadták az ezévi 3 nap szabimat, szóval nem tudom, így hogy engedne el bárhová is.
Hazudni nem igazán akarok,mert félek, hogy megdőlnék.
Másik hozzászóló:
Túl szép, hogy igaz legyen, amit írsz. Lehet, hogy sajnálná, de úyis találna rá másikat azonnal. Szerintem viszont ha megtudná, hogy interjúra megyek, kirúgna próbaidőn belül, mint bármelyik másik főnök.
Ettől tartok. Ezért nem tudom, mit lépjek. Képzettségem nem nagyon van, hogy "ugrálhassak", ha ezt itthagyom, ki tudja, találok-e valaha mást. Viszont egyáltalán nem szeretem, és nem is akarom csinálni, még a próbaidőt se akarom letölteni.
Köszönöm a kulturált válaszaitokat, kedvesek vagytok. :)
Ne érts félre nekem sincs gyermekem :) vagyis nagyon remélem :P
Tisztelettel : Mazsola88
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!