Szerintetek mi a legfőbb kulcsa annak, hogy valaki bátran merjen beszélni, és megnyilvánulni nagyobb létszámú tömeg előtt?
Ha elfogadnák az ilyen fajta embereket. De az ilyenfajta embereket csak idiótának meg a társadalomra közveszélyes-nek titulálják. Szerintem az sem jobb, ha valakiből állandóan ömlik a szó. Mert azért beszél annyit, mert állandóan hazudik. (Azt is mondja, ami nem igaz).
Nekem nincsenek barátaim, nem is kell. Remekül elvagyok egyedül is.
A gyakorlás. Aki 25 prezentációt tartott már pl vállalatoknak, az bátran tud beszélni és szépen. Az első néhány ilyen kiállás nehéz, engem is az ájulás szokott kerülgetni.
(vagy nem tudom mire gondolsz?)
Koszonom mindenkinek a valaszait!
Szegeny elso hozzaszolonak nem lehet egyszeru az elete : ( Azert ne csuggedj, biztosan lesznek majd barataid!
A tobbi hozzaszolo valaszaval pedig alapvetoen azert ertek egyet, mert korulbelul en is ezekre, illetve ehhez hasonlo dolgokra jutottam eszmefuttatasaim soran : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!