Kolis lányok nálatok milyen szigorú a nevelő tanár?
Egy évig laktam középiskolai kollégiumban, és soha többet nem akarok olyan szigor mellett élni! (Én akkor már 18 elmúltam)
Például nem lehetett "rendetlenség". Rendetlenségnek számított, ha egy tankönyv vagy füzet az ágyon volt, vagy ha a papucsot nem egymás mellé raktuk le, és nem lehetett a szobában inni ásványvizet meg üdítőt. Enni pláne nem. Nem zárhattuk be a szobát belülről, a kulcsot mindig le kellett adni a portát, és este tíz után kussban kellett lenni. Ellenkező nemű, akkor se testvér, csakis a portáig jöhetett el. Gyertyát, mécsest gyújtani nem lehetett, mert akkor bekapcsolt a tűzriadó. Egy hűtő volt két emeletre, szóval jobban jártál, ha semmilyen romlandó kajád nem volt, mert úgyis megették mások.
Ja, hogy a kérdés a nevelőtanárra vonatkozott. Szigorú volt, főleg, ha a légy zümmögésénél hangosabban beszélgettünk a folyosón, a lépcsőn vagy az emeleti tanulóban. Aki kapuzárás után érkezett, azt nem engedték be, tök mindegy, hogy ha azért, mert késett a busza.
jajj :OO ... hát ez nem jó.. és ez melyik kollégium ?
Köszönöm válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!