A lakótársamnak több joga van a lakásban lenni, mint nekem? Ő jogosan érzi a sajátjának a tulajdont?
Egy bentlakásban lakunk, és mindannyian ugyanannyit fizetünk rá.
Engem az nagyon zavar, hogy az a bizonyos lány már - már a sajátjának érzi a lakást csak azért, mert neki több dolga van a lakásban.
De szerintem nincs igaza, ő is mindenkivel egyforma, mert ha majd el kell menni onnan, mindenki elmegy függetlenűl attol, hogy mi mindene van a lakásban.
Elöször is folyton azt hangoztatja, hogy neki mennyi mindene van a házban.
Aztán meg mindenütt a házban az ő cuccai hevernek ( ez már volt megbeszélve, és egy ideig hagyott is egy kicsike helyet másnak is).
Aztán meg folyton ott van nála a házas szerelme, aki csak annyit tud, hogy más munkáját semmibe vegyen, és nagyképűsködjön, mintha ő lenne az ur a háznál.
na és akkor mi van? te meg szépen megmondod, hogy ugyanannyit fizettek, neked is kell ugyanannyi hely, oldja meg, hogy tegye el a kacatjait valahová.
És te is hívjál vendéget, vagy hozd zavarba őket, ha ott nyalják-falják egymást, menj ki fapofával a konyhába utánunk, ami a te területed is. Védd meg a jogaidat.
"Az még lemaradt, hogy a lény folyton ott van a lakásban"
Remélem, a lény nem fog ott bántani senkit. :)
:D
lányt akartam írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!