A mai lányok miért olyan agresszívak és verekedősek? Más is tapasztalta?
Nos, én másfél évig egy elég tré szakmunkásképzőbe jártam lány osztályba, alja emberekkel.
Én próbáltam normálisan hozzájuk állni, de kiútáltak (megjegyzem 33 fős osztály volt kb 10 személlyel akik évet ismételtek, ill volt 1 roma csaj is aki különösen agresszor volt, a tanárt rasszistának nevezte mikor a felelete karó lett, de valszeg azért mert egy kukkot se felelt.) Volt egy csaj, aki elég nagy k..va volt, állandóan cicomázta magát, de 17 évesen még csak 9.-es volt. Volt pár ember akikkel én fasirtba voltam, eléggé ellenem fogták az osztályt... 9. év végére kicsináltak ugy h iskolát kellett hogy váltsak, ill előtte 2 hétig pszicihiátrián voltam, a majom osztályfőnök engem utalt-küldött el oda, pedig én nm csináltam semmit, akit nem kedveltem nem beszéltem vele. Volt h a telefonom tünt el, meg én jómódúbb voltam picivel mint ők (de sose vágtam fel vele, arra tanitottak) , volt h az én zsebembe tették egy csajnak a pénztárcáját, és váltig állitották h én vettem el, közben ez nem igy volt, utólag beismerték h azért csinálták h legyen kit piszkálni.. Volt hogy az utcán vertek meg 4en, suliból hazafelé, én meg megvédeni se tudtam magamat.... Sőt az agresszor cigócsaj még a szemem láttára a menzakajámba beleköpött amit látott egy tanár elmondta az igazgatónknak, de csak 1 figyelmeztetést kapott, meg volt h a másik osztályt valami iskolanapon bezárták a tanterembe, a kulcsot meg elrakták.. Ez mind 6-7 fő miatt volt.. De aztán volt egy lány aki mellém állt bevédett (ezért hálás vok neki) mert rájött h nem helyes amit csinál... Az osztályunkban amugy rengeteg olyan csaj volt, akik már 14 évesen "nemszűzek" voltak, meg olyan akinek anyja vagy apja se volt 8értem h elváltak a szülei, vagy nm ismerték valamelyik szülőt)... Ill az agresszor cigócsaj meg kiesett 15 évesen a suli padból, mert szült :O aztán 1 év után megelégeltem és elmentem onnét meg leérettségiztem, talán egy pár fő volt ott aki vitte vmire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!