Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A mai lányok miért olyan...

A mai lányok miért olyan agresszívak és verekedősek? Más is tapasztalta?

Figyelt kérdés
Elég tré iskolába járok, de mindennaposak a bunyók a lányok között. Sok nemzetiségi jár ide, főleg ők balhéznak, de nem csak ők. Ha nem a suliban, akkor utána a játszótéren rendezik le a dolgokat. De nem csak itt, hanem bulikban is egyre több a csajbunyó. Mások is láttak már ilyeneket? Mik a tapasztalatok?

2012. dec. 2. 10:42
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
Viszont van olyan is aki csak azért verekszik, hogy nagylánynak látsszon. Mert van akiknél ez számít menőnek.
2012. dec. 2. 18:52
 12/14 A kérdező kommentje:
Kedves utsó-utsó előtti! Igazat adok neked abban, hogy sokan menőzésből verekednek. Itt pl nálunk a roma csajoknál menő ez, de sok magyar is próbálja utánozni ezt a szokást. A bunyók kb 70-80 %-ában van roma csaj résztvevő. A vegyes verekedéseket szinte mindig ők nyerik a magyar csajok ellen. Ezt sem értem pl. am, h miért... És te is szoktál verekedni?
2012. dec. 2. 18:57
 13/14 anonim válasza:
100%
Én is láttam már ehhez hasonló eseteket és olyat is, hogy a villamoson nagy vagányan ecsetelik egymásnak, hogy ki kit vert meg és mennyire. Ez szerintem egyszerűen a primitívség jele. Az ember embernek farkasa mondás régóta igaz, ezt nem hiszem, hogy az egyenjogúság elősegítette volna, bár talán előfordul, hogy vannak, akik ezt gondolják egyenjogú viselkedésnek. Láttam már tinédzserkorú lányokat verekedni egy fiú miatt, amire szerintem ugyancsak mindenkinek lehet véleménye, de az az érzésem, hogy az aki agresszív volt annak idején, mikor gyerek volt, az agresszív most is, a jellemek nem sokat változnak, bár korábban én is hittem, hogy a felnőttek normálisabbak, de nem :) A 8-assal nem értek egyet. Érezhető, hogy ő maga is agresszív típus, s így elég részrehajló is. Az embereket nem lehet csupán 2 vagy 3 csoportba besorolni, ahol egyikbe kerül a nyámnyila, a másikba az agresszív addig a határig ami természetes és helyén való míg a harmadikba a verekedős agresszív... Egyáltalán milyen agresszió a még egészséges kategóriába tartozó agresszió?? Én erőszakmentes családban nőttem fel, s nem hiszek abban, hogy erre lenne szükség egy normális társadalomban akárhol, családon belül vagy kívül, s szerintem más sem hiszi ezt, csak vannak helyzetek mikor egyesek nem találnak más megoldást, vagy egyszerűen ezt találják a legegyszerűbb módjának a feszültséglevezetésnek, mely azonban a sértettekkel szemben legtöbbször cseppet sem igazságos, s pláne nem méltányos.
2013. máj. 6. 23:28
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Nos, én másfél évig egy elég tré szakmunkásképzőbe jártam lány osztályba, alja emberekkel.

Én próbáltam normálisan hozzájuk állni, de kiútáltak (megjegyzem 33 fős osztály volt kb 10 személlyel akik évet ismételtek, ill volt 1 roma csaj is aki különösen agresszor volt, a tanárt rasszistának nevezte mikor a felelete karó lett, de valszeg azért mert egy kukkot se felelt.) Volt egy csaj, aki elég nagy k..va volt, állandóan cicomázta magát, de 17 évesen még csak 9.-es volt. Volt pár ember akikkel én fasirtba voltam, eléggé ellenem fogták az osztályt... 9. év végére kicsináltak ugy h iskolát kellett hogy váltsak, ill előtte 2 hétig pszicihiátrián voltam, a majom osztályfőnök engem utalt-küldött el oda, pedig én nm csináltam semmit, akit nem kedveltem nem beszéltem vele. Volt h a telefonom tünt el, meg én jómódúbb voltam picivel mint ők (de sose vágtam fel vele, arra tanitottak) , volt h az én zsebembe tették egy csajnak a pénztárcáját, és váltig állitották h én vettem el, közben ez nem igy volt, utólag beismerték h azért csinálták h legyen kit piszkálni.. Volt hogy az utcán vertek meg 4en, suliból hazafelé, én meg megvédeni se tudtam magamat.... Sőt az agresszor cigócsaj még a szemem láttára a menzakajámba beleköpött amit látott egy tanár elmondta az igazgatónknak, de csak 1 figyelmeztetést kapott, meg volt h a másik osztályt valami iskolanapon bezárták a tanterembe, a kulcsot meg elrakták.. Ez mind 6-7 fő miatt volt.. De aztán volt egy lány aki mellém állt bevédett (ezért hálás vok neki) mert rájött h nem helyes amit csinál... Az osztályunkban amugy rengeteg olyan csaj volt, akik már 14 évesen "nemszűzek" voltak, meg olyan akinek anyja vagy apja se volt 8értem h elváltak a szülei, vagy nm ismerték valamelyik szülőt)... Ill az agresszor cigócsaj meg kiesett 15 évesen a suli padból, mert szült :O aztán 1 év után megelégeltem és elmentem onnét meg leérettségiztem, talán egy pár fő volt ott aki vitte vmire

2013. júl. 15. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!