Mit vegyek az anyámnak szüliapjára?
Figyelt kérdés
2009. aug. 18. 16:42
1/9 A kérdező kommentje:
hát kb olyan 6000 ft ig gondoltam. Könyvet már vettem neki, bögre az van otthon a világ fa**ára való, dvd- cd azt nem hinném,és parfümot is vettem már neki.Ja alkohol pedig ki van zárva.
2009. aug. 18. 16:49
2/9 anonim válasza:
2 db színházjegyet. (nálunk az mindig nyerő ajándék) :)
3/9 anonim válasza:
Egy szép gravírozott toll?
Egy utalvány teljes testmasszázsra?(a környéketekről)
Ha hord bizsut esetleg nyaklánc?
Befizeted a fodrászánál egy festére vágásra?
Táska?
4/9 anonim válasza:
Nyomtathatsz sajátkészítésű ajándékkupont, amire mondjuk írhatod, hogy takarítás, rendrakás, pórszívózás stb. és ezeket később felhasználhatja.
5/9 anonim válasza:
Egy tollba gravírozva,hogy Édesanyámnak.
6/9 anonim válasza:
Ez a rendrakás takarítás kupon nem rossz, de ne már szülinapra olyat adni, amit amúgy egyébként természetsen elvárna egy anyuka a gyerekétől.. Nem? Vagy csak én vagyok vaskalapos? (mert egyébként rém humoros az ötlet, és tetszik).
7/9 anonim válasza:
örülök hogy tetszik:D mondjuk én anyáknapjára adtam anyukámnak. Szoktam segíteni ezekben a feladatokban, de azért van hogy halogatom meg kibújok a feladatok alól, de így nem tudok:) Egyébként nagyon örült neki, fel is használt már belőle sokat:)
8/9 anonim válasza:
Ja, jó, ha amúgy is segítesz, akkor ok. Akkor ez egy PLUSZ tőled neki :)) Így ok! :)
9/9 anonim válasza:
Nézz itt körül: www.egyedimeglepi.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!