Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
[link]
2009. aug. 18. 00:23
 1/8 A kérdező kommentje:

Áh, bocs a címért, de értetlenkedett a motor, nem akarta elfogadni az eredeti kérdést...

Szóval, ti mit tennétek a srác helyében?

2009. aug. 18. 00:24
 2/8 anonim ***** válasza:
A srác már nem tud mit tenni.
2009. aug. 18. 01:01
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Sajnos már nem tud mit tenni. A cigányok sajonos ilyen primitívek. (természetesen tisztelet a kivételnek)
2009. aug. 18. 02:08
 4/8 anonim ***** válasza:
98%
Roma vagyok de ha elém állítanák ezt a két szemetet akik megfenyegették a srácot olyan pofonokat leb*sznék nekik, hogy összecsúszva vonszolnák magukat hazáig... velem is volt már így ugyanígy este aluljáróban pufi kabát volt rajtam aztán hárman oda jöttek késsel, hogy adjam oda a telefonom mert megölnek. levettem a kabátot és annyi volt, menekültek el XD. Gyökerek... Na az ilyeneknek tényleg a bitófán a helyük csak ezzel az a baj, hogy a rendes Romákat is lenézik az ilyen aljadékok miatt.
2009. aug. 18. 05:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez a harmadik hozzászólás 5:15-kor

egy 110 pontos hozzászólás!

Jó!

2009. aug. 18. 07:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Mit? Megszokott dolog, én már nem csodálkozom. Gázkamrába vele!
2009. aug. 18. 10:25
 7/8 baranyi kálmanné ***** válasza:
lgen ilyen cigányokat el itélem ,ilyenek nem valok a társadalomba.llyeneknek a bőrtőnbe a helye!!!!!!
2009. aug. 18. 11:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Kár, hogy kevesen vannak olyanok, mint a 05:15,ös.. ha mind ilyen lenne, én nem utálnám őket...

De így?! Visszataszító alja mocskok, kiirtanám a nagyját ezeknek a senkiknek...

2009. aug. 18. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!