Megvernétek az ilyet?

Figyelt kérdés

msn beszélgetés egy szinte vad idegennel

(anyám halott)(apám vak).minden ok nélkül fokozatosan egyre parasztabb lett olyanokat mondott ,hogy kiforgatja anyámat a sirjából és apám szemtelen. és ezen kívűl eszméletlenül gyalázta a rokonaimat és engem és fenyegetőzik is .meg is beszéltünk egy helyet a bunyóra csak attól félek ,hogy fel fog jelenteni ha nem úgy alakulnak a dolgok mint kellene neki.ti mit tennétek ha tudjátok ,hogy úgy is lenyomjátok?hagynátok ezt?

2009. aug. 17. 22:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Cimborát vinni nem túlzás :)

Én nem azt írtam, hogy többen menjetek neki a gyereknek, hanem arra próbáltam rávilágítani, hogyha ő magával fogja vinni 2-3 haverját, te meg elmész egyedül, mondván úgy tisztességes, akkor te jársz pórul.

Vidd magaddal őket, és legyenek belátható távolságon belül - tehát téged lássanak, de a gyerek ne tudja, hogy többed magaddal jöttél.

Mert így, ha ő egyedül jön, akkor csak te verekszel vele, viszont ha előugranak a bokorból a haverjai, akkor azt látni fogják a cimboráid és segítenek.

Az emberek már rég nem tisztességesek, ne legyél naiv :)

2009. aug. 18. 22:26
 22/25 anonim válasza:
Ha naplózza a beszélgetést,akkor mentsd el és mutasd meg TE a rendőrségnek vagy jelentsd fel TE!ne verd meg...majd ha minden jólmegy akkor megkapja a magájét,nemtudom milyen törvény van erre,de valami biztos,hogy szidod valaki szüleit vagy valakit...nem rágalmazás,de hasonló,egy próbát megér!Sok sikert és NE hagyd annyiban!
2009. aug. 20. 16:43
 23/25 A kérdező kommentje:
köszönöm ma 18 kor találkoztam vele és meglepő módon bocsánatot kért én se őse vitt senkit és még sörre is meghívott.És a barátnőm kérte meg erre....
2009. aug. 20. 23:12
 24/25 anonim válasza:
Addig verném, ütné még meg nem vakul aztán "Meglátná" magát. ;D milyen vakon élni de komolyan verd szét a pöckösét :D
2010. jún. 18. 17:59
 25/25 anonim válasza:
üssed nyakon és meghal
2010. júl. 14. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!