Hova lett a morál?
Szia!
Nem kell ehhez semmi egyéb,mint-START-Leállítás,aztán nyomás a haverokhoz!
szerintem is bénán használod a morál szót :D
amúgy a rendszerváltás előtt azért is ment egyszerűbben ez szerintem mert cégeknél kicsit szervezve voltak az emberek. pl emlékszem szüleimnek mindig voltak céges kirándulások, meg mindenféle közös programok. kicsit olyan volt nekik a meló hely, mint nekünk a suli.
Én csak a saját lakóhelyemről tudok nyilatkozni, ami egy falu. Régen itt kinézték az embert, ha nem nyüzsgött mindig társaságban, tehát ha nem akartad, hogy te legyél a helyi csodabogár, akkor MUSZÁJ volt megjelenni társaságban, még ha rühellted az egészet, akkor is. Tehát szerintem akkor sem feltétlen voltak ezek a nagy társaságok olyan nagyon jók, csak most szeretjük azt képzelni.
Másrészt én viszont látok az utcán bandázó fiatalokat. Az másik dolog, hogy a cigi meg a pia ott lóg már a 13-14évesek kezében is...
Hogy a hitetlenség mit keres itt, arról meg fogalmam sincs. Miben kellene hinni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!