Hova lett a morál?

Figyelt kérdés
Miért zárnak be sorra a kisebb nagyobb társaságoknak, szubkulturáknak helyet adó clubok, miért nem látok "bandákat" nevető beszélgető fiatalokat az utcán, Miért halott a város és miért inkább a facebook? Komolyan érdekel, hogy senkinek nincs társasági életre igénye, mint x éve? persze vannak barátai az embernek, de nincs már az a morál, mint régen.MIért? mit lehetne tenni? a pénztelenség a hitetlenség elemészti mindazt ami egyszer összefogta azokat akiknek ugyanolyan érdeklődésük volt...hova menjen az ember hogy ne legyen magányos és depresszív? Csak én érzem ezt?

2012. nov. 27. 19:04
 1/6 Pietrosol ***** válasza:

Szia!

Nem kell ehhez semmi egyéb,mint-START-Leállítás,aztán nyomás a haverokhoz!

2012. nov. 27. 19:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Láthatóan nem ismered a morál szó jelentését. Mire is gondolhattál helyette?
2012. nov. 27. 19:12
 3/6 A kérdező kommentje:
amennyiben a közösségi erkölcs és az individuális erkölcs rémlik valahonnan, akkor ezekre alapozva lebutítva , kevésbé szofisztikáltan is fogalmazhatok...
2012. nov. 27. 19:40
 4/6 anonim ***** válasza:

szerintem is bénán használod a morál szót :D

amúgy a rendszerváltás előtt azért is ment egyszerűbben ez szerintem mert cégeknél kicsit szervezve voltak az emberek. pl emlékszem szüleimnek mindig voltak céges kirándulások, meg mindenféle közös programok. kicsit olyan volt nekik a meló hely, mint nekünk a suli.

2012. nov. 27. 20:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi kamaszok vagyunk, de pont erről beszélgettünk egy barátnőmmel... Csomóan lusta dögök, mindenki tesped a gép előtt. Bár nekünk meg hely sincs, ahová mehetnénk, mert nem nyílik semmi, hiszen alig van igény. Ördögi kör! Mennél, de nincs kivel, hova, stb.. És sokszor itthon ülünk, és szenvedünk többen, hogy unatkozunk.
2012. nov. 27. 21:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Én csak a saját lakóhelyemről tudok nyilatkozni, ami egy falu. Régen itt kinézték az embert, ha nem nyüzsgött mindig társaságban, tehát ha nem akartad, hogy te legyél a helyi csodabogár, akkor MUSZÁJ volt megjelenni társaságban, még ha rühellted az egészet, akkor is. Tehát szerintem akkor sem feltétlen voltak ezek a nagy társaságok olyan nagyon jók, csak most szeretjük azt képzelni.

Másrészt én viszont látok az utcán bandázó fiatalokat. Az másik dolog, hogy a cigi meg a pia ott lóg már a 13-14évesek kezében is...

Hogy a hitetlenség mit keres itt, arról meg fogalmam sincs. Miben kellene hinni?

2012. nov. 28. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!