Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért utálják a cigányokat?

Miért utálják a cigányokat?

Figyelt kérdés
Ők is emberek nem?

2012. nov. 27. 07:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

"Viszont magyar emberekből is vannak ugyanilyenek, csak nem ilyen sok."

Ez igaz, DE!!!

Pl ha én kimegyek egy másik országba lakni, vagy eleve a bevándorlókkal sokkal nagyobb mértékben számít hogy tisztességesek legyenek.

Mint írtátok is cigányok, szóval nem magyarok.

Bármely országban a magyar elkezd randalírozni, ott is kapásból a magyarságot ítélik el, nem az adott személyt.

Másrészt a magyar is kiveti magából amelyik nem tisztességesen viselkedik.

2012. dec. 1. 06:09
 12/24 anonim ***** válasza:

Én aztán tudnák mit mesélni róluk!

A legtöbb bűnöző ez igaz van köztük jó is de nagyon kevés!

És még valami amit meg tanultam a cigánynak mindig gádzsó leszel nem több mindig ott lesz hoyg te magyar vagy!

Ez tapasztaltam. De ha gond van tényleg előbb oda állnak mint a magyar ez igaz. Végső soron köszönök neki ha ők is nekem de alapból egyikkel sem foglalkozom.

2012. dec. 2. 14:45
 13/24 anonim válasza:
31%
Most mondjak valamit? Édesanyám félig roma származású,így tehát valamennyire én is az vagyok. Viszont rendes a családunk,a szüleim dolgoznak,hogy fizessék nekem az orvosi egyetememet. Soha nem loptam,nagyon jól tanulok,rengeteg ismerősöm van,akik szeretnek.Anyukám is,ha ki megy az utcára,mindenki megállítja,kérdezi hogy van. A cigányokból is van többféle: Civilizált,és állati módon viselkedő,kulturálatlan. Épp ezért,nem jó az,ha az emberekben előítélet van a cigányok iránt,mert vannak olyan romák,akik nagyon sok magyar embertől különbek.
2013. okt. 17. 13:31
 14/24 anonim válasza:
14%
Előző vagyok. Még annyit mondanék,hogy magyarokból is van sok olyan,aki lusta,nem dolgozik,büdös,lop...Ők miért jobbak,mint egyes romák? Mert fehér a bőrszínük? Ezt nem értem.
2013. okt. 17. 13:36
 15/24 anonim válasza:

Mert a vérükben van az erőszak, én ha tehetném, megölném mindet, ők nem emberek, ők cigányok, és túl sok van belőlük! Meg kéne pusztulnia minden egyes cigánynak!

EGYÉBKÉNT vannak kivételek, akik nem olyanok, de mégis bennük van az erőszak. Azokat a cigányokat akik erőszakosak, kötekedők, nem megölném, megkínoznám!

2014. jan. 22. 14:32
 16/24 anonim válasza:
42%
Te beszélsz ,hogy bennük van az erőszak és sorolod mit tennél velük? Hát ez mi ha nem erőszakos megnyilvánulás ? Az ilyeneknek először saját magában kéne rendezni ezeket a problémákat. Van aki azt sem tudja miért csak utálkozik.
2014. jún. 30. 20:48
 17/24 anonim válasza:
Szerintem azért mert aki életében először lát cigányt az 80%hogy a rossz fajtából származik.Pl nekem a nagynéném cigány és teljesen normális így nekem nincs véleményem a cigányokról mert már kiskoromban belém vésődött hogy nem minden cigány rossz.A 4 cigányból akit ismerek 2 nemnormális(az egyik nagyon büdös a másik pedig majdnem betörte a fejem 1 jéggel)a másik 2 meg normális
2014. júl. 22. 21:06
 18/24 huzg16 válasza:
61%
A cigányok 90 %-a nyomor*k és hogy miért azért mert lopnak,hazudnak,büdösek stb....,de vannak kivételek
2015. máj. 15. 15:17
 19/24 tomi35 válasza:
Mert ha melléd költözik egy roma család, mindjárt csak feleannyit ér a lakásod.
2015. máj. 31. 18:57
 20/24 JBcash válasza:

Azért utálják őket, mert okot adnak rá.

Nem vagyok fajgyűlölő, nem általánosságban mondom azt, hogy nem szeretem őket, de a tapasztalataim nem pozitívak velük. Vannak roma/cigány ismerőseim, akik normálisak, de azt kell mondjam, hogy alapvetően nagyon kevés a normális roma, ha az arányokat nézem.

A romák/cigányok többségének egyszerűen olyan a természete, hogy megutáltatják magukat. Legegyszerűbben úgy jellemezném őket, hogy állatok, akik beszélni tudnak. Ösztönlények, erőszakosak, primitívek, lenézőek, nincsenek tekintettel másokra, és mindenféle ok nélkül belekötnek az emberbe, ha úgy tartja kedvük. Ha meg vagy annyira "hülye", hogy megvéded magad, téged tartanak cigánygyűlölő rasszistának, mert a rendszer őket védi meg inkább.

Békeszerető ember vagyok, nem szeretem a fölösleges balhét. Nem is generálom azt, de mégis időről időre megtalálnak. Akkor meg természetesen meg kell védenem magam.

2016. ápr. 10. 00:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!