"Viszont magyar emberekből is vannak ugyanilyenek, csak nem ilyen sok."
Ez igaz, DE!!!
Pl ha én kimegyek egy másik országba lakni, vagy eleve a bevándorlókkal sokkal nagyobb mértékben számít hogy tisztességesek legyenek.
Mint írtátok is cigányok, szóval nem magyarok.
Bármely országban a magyar elkezd randalírozni, ott is kapásból a magyarságot ítélik el, nem az adott személyt.
Másrészt a magyar is kiveti magából amelyik nem tisztességesen viselkedik.
Én aztán tudnák mit mesélni róluk!
A legtöbb bűnöző ez igaz van köztük jó is de nagyon kevés!
És még valami amit meg tanultam a cigánynak mindig gádzsó leszel nem több mindig ott lesz hoyg te magyar vagy!
Ez tapasztaltam. De ha gond van tényleg előbb oda állnak mint a magyar ez igaz. Végső soron köszönök neki ha ők is nekem de alapból egyikkel sem foglalkozom.
Mert a vérükben van az erőszak, én ha tehetném, megölném mindet, ők nem emberek, ők cigányok, és túl sok van belőlük! Meg kéne pusztulnia minden egyes cigánynak!
EGYÉBKÉNT vannak kivételek, akik nem olyanok, de mégis bennük van az erőszak. Azokat a cigányokat akik erőszakosak, kötekedők, nem megölném, megkínoznám!
Azért utálják őket, mert okot adnak rá.
Nem vagyok fajgyűlölő, nem általánosságban mondom azt, hogy nem szeretem őket, de a tapasztalataim nem pozitívak velük. Vannak roma/cigány ismerőseim, akik normálisak, de azt kell mondjam, hogy alapvetően nagyon kevés a normális roma, ha az arányokat nézem.
A romák/cigányok többségének egyszerűen olyan a természete, hogy megutáltatják magukat. Legegyszerűbben úgy jellemezném őket, hogy állatok, akik beszélni tudnak. Ösztönlények, erőszakosak, primitívek, lenézőek, nincsenek tekintettel másokra, és mindenféle ok nélkül belekötnek az emberbe, ha úgy tartja kedvük. Ha meg vagy annyira "hülye", hogy megvéded magad, téged tartanak cigánygyűlölő rasszistának, mert a rendszer őket védi meg inkább.
Békeszerető ember vagyok, nem szeretem a fölösleges balhét. Nem is generálom azt, de mégis időről időre megtalálnak. Akkor meg természetesen meg kell védenem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!