Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az igaz hogy a négerek utálják...

Az igaz hogy a négerek utálják a cigányokat?

Figyelt kérdés
Valahol olvasta, de csak ennyit, érdekelne hogy igaz e.
2009. szept. 14. 19:13
 1/9 anonim ***** válasza:
46%
Én ezt a napiszaron olvastam az egyik kommentben. Egyébként mindenki utálja ezt az alsóbbrendű fajt.
2009. szept. 14. 19:17
 2/9 anonim ***** válasza:
46%
ezen mit nem értesz? a cigányokat mindenki utálja..
2009. szept. 14. 19:19
 3/9 anonim ***** válasza:

nekem egy néger mondta a buszon, hogy utálja a cigányokat, mert tolvajok, nem akarnak dolgozni, és késsel ki akarták rabolni a keletiben.

de ez csak egy néger, ebből nem vonnék le messzemenő következtetést.

lehet sok néger azt sem tudja, kik a cigányok.

2009. szept. 14. 19:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem egy néger ismerősöm mesélte, hogy kirabolták a cigányok meg lebüdösniggerezték.

Akkor most ki is a büdös, aki este ki mer menni az utcára, vagy aki késsel másokra támad, hogy megszerezze a pénzét és a mobilját?

2009. szept. 14. 20:02
 5/9 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem is mindenki utálja őket.

Aki pedig védi őket, az nem él közös lakóházban velük, nem utazik egy buszon velük, és az vigyen haza egyet, hogy jobban megismerhesse.

2009. szept. 14. 23:44
 6/9 anonim ***** válasza:
46%
Nem csak a négerek utálják...
2009. szept. 15. 19:12
 7/9 anonim ***** válasza:
vannak fekete haverjaim és közülök sokan utálják őket... de van akinek semmi baja velük.
2009. okt. 4. 13:58
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

En fekete vagyok,de engem szüleim,csaladom arra,tanitottak,hogy ket fele ember letezik.

A jo es a rossz.

szerintem ne iteljunk borszin vagy esetleg faj utan.

2009. nov. 12. 20:10
 9/9 anonim ***** válasza:
46%
Nem a bőrszínük miatt utáljuk a cigányokat, hanem mert kihasználják a magyarokat, megverik, meglopják, megölik őket.
2010. szept. 2. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!