Szerintetek az gáz hogy félcigány vagyok és utálom a cigányokat?
Figyelt kérdés
2012. nov. 25. 23:29
1/10 anonim válasza:
Ha a portyázó zsebes cigányokra gondolsz akkor nem, viszont ha a normálisakat is utálod az ciki
2/10 anonim válasza:
nem jól teszed, a legtöbb rendes cigány utálja a cigányokat, többet is ismerek.
3/10 anonim válasza:
úgy értem nem gáz, és jól teszed
4/10 anonim válasza:
Nem gáz. Természetes, hogy utálod őket, nem egy normális cigányt ismerek, aki utálja a rajoskodó, lopkodós, kötekedős cigányokat.
5/10 anonim válasza:
Nem gáz.Az összes jobbik fajta cigány utálja a többit.Ez így normális.
Nekem is vannak normális cigány ismerőseim és ők is gyűlölik a többit.
6/10 Pietrosol válasza:
Szia!
Nem a cigány utálja a cigányt,nem a magyar utálja a magyart,nem a zsidó utálja a zsidót,hanem az egészséges értékrendű ember viseli rosszul a hitványokat!
7/10 anonim válasza:
Az én párom is cigány és ő is utálja a hitvány cigókat.
8/10 A kérdező kommentje:
Őrülök hogy így gondoljátok!
:)
Köszöm hogy válaszoltatok!
2012. nov. 26. 21:52
9/10 anonim válasza:
Nem. Én is utállak benneteket. 😂😂🖕🖕
10/10 anonim válasza:
Én sem igazán szeretem őket félcigányként. ^__^"" De nem is látszik rajtam, nem élek cigány hagyományú életet, és a cigányok sem tartanak tesójuknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!