A főnökömnek tegnap volt a szülinapja. Milyen sms-t írjak neki?
Mketten nők vagyunk. Elég jóban vagyunk, kedvel és én is őt. Maradjak a sima Boldog szülinapot-nál vagy írhtok neki mást is? Találtam egy aranyosat, erre gondoltam:
"Szülinapra mit vegyek? Vegyek húzós egeret, kék építő köveket? Nem! Már megvan mit veszek! Neked tavaszt rendelek, bodza fát és kék eget, rajta csokros felleget. Megrendelem jó előre a virágot a mezőre, és ha meglesz mind egy napon, bedobom az ablakodon!" Boldog szülinapot!
Vagy ilyet inkább barátnak írjak? nem akarom, h tolakodónak érezze, elvégre mégiscsak az üzletvezetőm.
Inkább egy visszafogott, rövid üdvözlet elegánsabb lenne!
De lehetne egy szép MMS-képet küldeni neki, mondjuk egy virágcsokorról?...
És mi lenne, ha életben köszöntenéd fel 1 bonbonnak vagy 1-3 szál virággal? (Sokkal személyesebb, mint egy SMS!)
ez is nagyon jó...:-)
Ma születésnapod alkalmából a legszebb ajándékot nyújtom át, amit csak el lehet képzelni. Mától mindig neked van igazad. Ennél jobbat nem tudtam kitalálni. :)
Szerintem nyugodtan írhatsz neki egy kedves, barátságos sms-t. Ezt te érzed.
Mondjuk a személyes szerintem is jobb. Ha meg valaki azt mondja, hogy nyalsz neki, akkor arról egy életre jegyezd meg, hogy mekkora szánalom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!