Te milyen szerepet vállalnál "szívesen" a 2. világháborúban?
Én lettem volna Németország vezére és másképp csináltam volna.
Elsőként megváltoztattam volna ezt a fajelméletet amit a segg hülye Hitler kitalált.Nálam minden fehér emberre vonatkozott volna , minden fehér egyenlő.
Majd felszabadítottam volna a szláv országokat Sztálin uralma alól.
Egész másként csináltam volna mint Hitler.
Ha megnyertem volna a háborút akkor megkezdtem volna a Föld újra gyarmatosítását és sterilizálását.
Tévedsz.
Az ázsiaiakat(kínai , koreai , japán) a fehérekkel egyenrangúaknak tekintem azért mert a történelemben többször bizonyították hogy képesek olyan fejlettséget elérni , képesek olyan fejlett kultúrát építeni mint a fehérek.
Az arabok ,vitatott kérdés.
Az indiaiak közül az Északon élők fehérek csak.A persza (iráni) emberek is árják , fehérek ahogy az észak-indiaiak is.
Akik nem valók a Földre azok a feketék.Alacsony az intelligenciájuk , 1900 év alatt semmi fejlettséget nem tudtak elérni pedig Afrika ásványkincsekben gazdag csak ezek használatához ész is kellene ami a negroid rassznak nincs.
Nem tévedtem, Te fogalmaztál félreérthetően :) de akkor ezt tisztáztuk... mondjuk nem értek egyet veled, de a kérdést nem azért írtam ki, hogy vitatkozzunk, meg akkor a további válaszolóknak is írnám, hogy nem vita tárgyát képező a kérdés, csak válaszolni kell rá :D
Én a fronton lennék orvos, vagy ápolónő. A valóságban is orvosnak tanulok, de mindig is ezt tudtam elképzelni, mint hivatás. Otthon biztos nem tudnék ülni, felőrölne az aggodalom, meg persze a hátország tud meg mindig mindent utoljára :/ Katona viszont azért nem lennék, mert nem tudnék embert ölni.
Az első vagyok.Egyébként még német biológiai fegyver kutató lennék.
Csinálnék egy vírust amely eltüntetné a Földről a nem megfelelő fajokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!