Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi irrital (ugy ertem, mit...

Mi irrital (ugy ertem, mit gyuloltok . Ugy altalaban)? Es mi az, amit nagyon szerettek?

Figyelt kérdés
Valami pocsekul fogalmazok,de,ha meg mindig nem voltam eleg ertheto:szoval targy,zene,ember,napszak,tv sorozat,allat,orszag stbstbstb.Remelem erthetobb...Listat kerek.Koszonom :) 13/L
2009. aug. 17. 01:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A legeslegjobban az irritál ha utánzonak. Annál jobban semmi nem tud kiborítani...Illetve, de. A kegyetlenség(értsd.:állatkínzás,nemi erőszak stb).

L/14

2009. aug. 22. 21:43
 12/16 anonim ***** válasza:

Utálom:

azokat akik nyaliznak

azokat akik zsarolnak

azokat akik azt hiszik magukról hogy szépek, de messziről nem azok

a csigákat

Szeretem:

hogy nem függök másoktól

jókat ehetek

lehetnek macskáim

és azt hogy estefelé kifeküdhetek az útra és nézhetem a naplementét (ugyanis a város legszélső utcájában lakok, ahol alig van autó, és gyönyörűen látszik a naplemente!XD)

2009. aug. 23. 14:47
 13/16 anonim ***** válasza:

gyűlölöm:

-ha a buszon a mellettem ülő ember szétterpeszkedik és nem veszi észre magát

-a nyálas szépfiúkat és az őket istenítő tinilányokat

-a homofóbokat

-ha nem értik meg elsőre, amit mondok és 5-ször visszakérdeznek

-azokat,akik hangoskodnak

-a nagy partyarcokat

-ha nyomulnak

-ha hülyének tartanak, csak mert nem képesek elfogadni a véleményemet

-ha a metrón elveszik a kapaszkodót

-a bunkó eladókat

-a kommunikációra képtelen embereket

-a túl meleget

-a túl hideget

-a fülledt levegőt

-a vígjátékokat

-Romániát

-a metektanáromat

-ha bámulnak (kivéve, ha egy olyan srác, akit helyesnek tartok)

szeretem:

-a tavaszt

-ha későn fekszem, későn kelek

-ha dicsérnek

-ha érzem, hogy fontos vagyok

-ha tanácsot kérnek tőlem

-a liberális gondolkodásúakat

-a fehér bőrű, sötét hajú embereket

-az angolokat

-Angliát

-a huskykat

-az okos humorú embereket

-a művészfilmeket

-ha rám mosolyognak szimpatikus idegenek

15L

2009. aug. 23. 16:38
 14/16 anonim válasza:
17:51-nek.Teljesen egyetértek veled!Bár én meg ugy voltam néhány nappal ezelött h az egész világot utálom de rájöttem h ez is csak azért van mert ilyen szemét,tetves mocskos,sz'r g'ci országban élek amit nagyképűek Magyarországnak hivnak és büszkék arra h magyarok.Grat nekik!Azoknak vagy nagUtálom eg alkoholista embereket akik miután szo szerint elcseszt
2009. aug. 23. 17:30
 15/16 anonim válasza:
Csak h folytassam az mondanivalomat utálom azokat a szemét alkoholista férgeket akik miután elcseszték a gyere(ek) életét még szülöknek és egyáltalán embereknek merik magukat hivni és meg is követelik h ugy szolitsák öket.Utálom az elöitéleteket,az érdekembereket,az elkényesztetett sz'rjankokat akik azt hiszik tudják mi az élet és amikor meg kiszakad a burok és megcsapja öket az élet szele,akkor meg azt sem tudják h hogy sirjanak anyuci apuci vállán,megkapják a seggük alá a BMW-t és mennek az undorito kretén balf'szok szinhelyére ahol valami zenének nevezett vmi szol és sok drogos g'ci fordul meg és csökkentelméjü emberek,köztük anyuci apuci kedvencei,szép nagy számmal.Hogy is hivják?Megvan!Disco!Felgyujtani az összeset!
2009. aug. 23. 17:56
 16/16 anonim válasza:

Utálom a kétszinü embereket és utálom a mai vén f'sz kommunistákat aki azt hiszik h tönkre tudnak még tenni valamit is.És utálom azt az érzést amikor az ember nem tudja eldönteni h levágja a fejüket az ilyen embereknek amit majd csak tértivevényes levéllel tudna átvenni a saját anyja a postán(De ugyanez vonatkozik anyuci apuci kedvenceire is,a mai kretén balf'sz fiatal emberekre is),vagy maradjon nyugott és károsodjon az idegrendszere.De sztem az ilyen embereket nagyon messziröl érdemes elkerülni.Nagyon sok mindent utálok még de legföképp az emberi hülyeséget!!!

Viszont a turospalcsintát imádom!És megnyugatatással tölt el h vannak normális emberek a világon és csak velük foglalkozom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009. aug. 23. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!