Miért jó az embereknek hogy köszönés és szó nélkül eltűnnek a másik életéből mintha nem is imserné soha?
ma 21:36
Ez az...én is voltam már így,de azért volt bennem annyi hogy közöltem hogy nem akarok tőle semmit,de ha nem is így de legalább valamit kitaláltam és megtiszteltem annyival hogy valamit de legalább mondok..
Más a személyisége. Attól még, hogy neked ez fáj vagy szerinted ez felháborító, az nem változtat azon, hogy ő ilyen. És úgy képes ilyen lenni, hogy amikor mérlegel, hogy neki mi lenne a kisebb rossz, akkor arra az eredményre jut, hogy sunnyogva eltűnni. Az meg, hogy miért nem vesz téged figyelembe nem egy értelmes kérdés, egyszerűen nem voltál ott, mint szempont, vagy nem eléggé. Ha ez nincs meg valakiben, akkor nincs.
Ha ő meghoz egy ilyen döntést, akkor benne nem ugyanaz a folyamat játszódik le, mintha te tennéd ugyanezt. A saját személyiségéből indul ki, a saját preferenciáiból és a saját eredményére jut.
A válasz ugyanaz, minthogy miért két különböző film a kedvencetek. Pszichológiailag biztos vissza lehetne boncolni, hogy pontosan ő miért ilyen.
ma 21:44
Ennek semmi köze a személyiséghez..teljesen mindegy milyen az ember személyisége ez emberség kérdése és nem személyiség.Én legalábbis így gondolom.Én is voltam így már,nekem is nehezemre esett közölni,de úgy éreztem valamilyen formában még ha hazudok is de valamit mondanom kell...hiszen az az ember hónapokig ott volt az életemben valamilyen szinten.Szerintem rre a legtöbb ember így reagálne ahogy én..ez nem olyan dolog hogy 2-3 napig felszínesn beszélgettünk és találkoztunk,ok szex nem volt és nem voltunk egy pár de akár lehettünk volna is és ha valakivel bizalmas dolgokat is megosztok akkor nem így járok el.Ő is mondott bizalmas dolgokat magáról és én is...
Nekem egy ismerősöm tette ezt.
3-4 évig rendszeresen találkoztunk, beszélgettünk.
Ha segítségre volt szüksége, ott voltam.
Aztán egyik napról a másikra ugyanezt tette: nem vette fel a telefont, amikor látta, hogy én hívom. Persze ha másik számról hívtam, elsőre felvette...
Skype-on és hasonló helyeken szó nélkül törölt.
Szívből gyűlölöm az ilyen gerinctelen sunyi f*szfejeket, mert ezek azok.
Gerincbeültetésre várók, de ugye nekik az mindig kilökődik.
Az ilyennel úgy tudsz elbánni, ha nem keresed, és amikor ő keresne, vagy esetleg közös ismerős (akin keresztül ő keresne), hagyd 100% figyelmen kívül ugyanúgy, ahogy ő teszi. Ennél jobban semmi nem vágja pofán. Amikor csak azt kapja vissza, amit egykor ő adott neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!