Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Bátyám folyton ütöget meg...

Bátyám folyton ütöget meg szívat, pedig már nagykorúak vagyunk, hogyan vágjak össze? Ötleteket kérnék!

Figyelt kérdés

Én lány vagyok, van egy 26 éves bátyám, most együtt lakunk, szüleink meg vidéken. Állandóan kitalál valami szívatást, múltkor a haverjaival mézet kent a fésűmbe..

Ha itthon van, akkor meg mindig ütöget meg piszkál, aztán mikor mondom, hogy hagyjál már, akkor elkezd vinnyogni, hogy engem parodizáljon..

Elegem van, néha vicces, de egy idő után már idegesítő, akkor is cseszeget, mikor itt van egy barátnőm pl. Hogy vágjak vissza? Valami jó ötlet kéne, mivel tudom megszívatni, mert már túlzásba viszi..

Ha visszaütök, akkor még jobban rám csap, de nem csak ez, hanem utálom, ha valaki nem hagy békén és azért is csinálja, gyerekkoromban is utáltam.

18/L

2012. nov. 23. 18:39
 1/9 anonim ***** válasza:
mondd neki hogy nőjön már fel és hogy költözzön el a pics*ba.
2012. nov. 23. 18:45
 2/9 anonim ***** válasza:

Idióta, agresszív bátyád van, aki nem tud mit kezdeni magával.

Költözzön el, és tartsa el magát, ez nagyon égő 26 évesen, a 6 éves unokaöcsém se csinál ilyet!

2012. nov. 23. 18:48
 3/9 A kérdező kommentje:

Hát nem tud felnőni agyilag, oké dolgozik, de amúgy..tiszta óvodás és 25-30 éves haverjai vannak ugyanilyen szinttel.

El nem küldhetem, mert a szüleinktől közösen kaptuk a lakást, csak én most költöztem oda.

2012. nov. 23. 18:48
 4/9 anonim ***** válasza:
mármint a bátyádat
2012. nov. 23. 18:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Pasizz be, le fog rólad pattanni.
2012. nov. 23. 18:52
 6/9 A kérdező kommentje:
Jó, te meg azért nem nyomorékozd le, mert nem is ismered, nem mondtam, hogy utálom, csak néha idegesít, amit csinál! Egyébként van csaja régóta, de ez tök mindegy, mert az alapjellemén nem változtat a dolog..és mikor volt barátom akkor is ezeket csinálta..
2012. nov. 23. 18:59
 7/9 A kérdező kommentje:
*ne
2012. nov. 23. 19:00
 8/9 A kérdező kommentje:
Mert egyetemre mentem és ha van saját lakás a fővárosban, nem fogok máshova költözni, őt meg nem dobhatom ki abból a lakásból, ami az övé is.
2012. nov. 23. 19:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, nagyon emlékeztet a szitu valakire akit ismerek. Monogramod nem B.R ?
2012. nov. 23. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!