Bátyám folyton ütöget meg szívat, pedig már nagykorúak vagyunk, hogyan vágjak össze? Ötleteket kérnék!
Én lány vagyok, van egy 26 éves bátyám, most együtt lakunk, szüleink meg vidéken. Állandóan kitalál valami szívatást, múltkor a haverjaival mézet kent a fésűmbe..
Ha itthon van, akkor meg mindig ütöget meg piszkál, aztán mikor mondom, hogy hagyjál már, akkor elkezd vinnyogni, hogy engem parodizáljon..
Elegem van, néha vicces, de egy idő után már idegesítő, akkor is cseszeget, mikor itt van egy barátnőm pl. Hogy vágjak vissza? Valami jó ötlet kéne, mivel tudom megszívatni, mert már túlzásba viszi..
Ha visszaütök, akkor még jobban rám csap, de nem csak ez, hanem utálom, ha valaki nem hagy békén és azért is csinálja, gyerekkoromban is utáltam.
18/L
Idióta, agresszív bátyád van, aki nem tud mit kezdeni magával.
Költözzön el, és tartsa el magát, ez nagyon égő 26 évesen, a 6 éves unokaöcsém se csinál ilyet!
Hát nem tud felnőni agyilag, oké dolgozik, de amúgy..tiszta óvodás és 25-30 éves haverjai vannak ugyanilyen szinttel.
El nem küldhetem, mert a szüleinktől közösen kaptuk a lakást, csak én most költöztem oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!