Az amerikaiak hogyan képesek élni ennyire lebutítva?
Szerintem a kérdező úgy érti, hogy műveletlenek.
Ezt én sem nagyon értem. Lehet, h amerikába vannak a legjob egyetemek de azért csillagászati összegeket kell fizetni. Amerika nagy része egy rendkívül proli, műveletlen és bunkó emberekből áll. Nem a New Yorki filmeket kell alapul venni.
Azért ilyen baromságokat nem jelentenék ki, hogy Amerikában vannak a legjobb egyetemei, mikor a világ első és máig világhírű, legerősebb egyetemei Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Angliában alakultak...
Rohadt nagy műveletlenségre vall azt kijelenteni, hogy azoknál jobbak vannak ott.
Egyébként éppen az a legnagyobb gyengeségük, amit az erősségüknek hisztek: a célorientált oktatás, hogy mindenki csak azt tanulja, amit szükséges neki a szakmájához. Dolgoztam Amerikában, hát azt az élményt nem kívánom senkinek. A közép-és felső vezetőkön kívül senkinek fogalma nincs róla, hogy mit csinál, mert kb. csak egy funkciót képes ellátni egész életében ugyanabban a vállalatban. Kevés a változás, motiváció, előrelépés. Egyszerűen agyatlan droidok módjára dolgoznak.
Tesó! Rákereshetsz te Amerikában is a neten a Google Maps-en a térképen Észak-Koreára vagy Csernobilra, de ugyanazt a kitakart részt fogod látni, mintha innen keresnél rá.
Itt sincs lekorlátozva a net - ha le lenne, nem tudnál pl. torrentezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!