Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Honnan szedte ezt sok SPN...

Honnan szedte ezt sok SPN rajongó?

Figyelt kérdés

Bocsássatok meg ha rossz kategóriába tettem, de úgy gondolom, ez valahogy mégsem passzol a Filmek/Sorozatokba, mert nem konkrét a SPNről van szó... na jó, de. Lehet mégis oda kéne tennem, mindegy.

Nézegettem fices oldalakat, és láttam hogy rengeteg Destiel(Castiel-Dean) történet van. De főleg külföldieknél látom ezt a párosítást elég gyakran.

De nem értem, miért? Honnan vették, hogy pl: Castiel szerelmes Deanbe? Az egész ilyen össze jönnek dolgot mire alapozzák? Lehet én vagyok a hülye, de én semmi különös ilyesmire utaló akármit, nem találtam.

Kicsit össze szedem, és lényegre török:

Miért olyan gyakori ez a páros? Mire alapszik?

Aki nem tudná mi az az SPN, elárulom Supernatural (Odaát).

(Tudom elég értelmetlen az egész kérdés, és ahogy írok, de fáradt vagyok, és ez mentségemre szolgál, köszönöm megértéseteket.)

2012. nov. 20. 18:34
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Igen, itt némelyik tényleg kicsit félre érthető.:)

2012. nov. 24. 21:05
 3/3 anonim ***** válasza:
52%

Szeretem a Destielt,de nem akarom hogy tényleg megtörténjen a sorozatban(canon legyen)

Elég sok félreérthető jelenetük van,de hogyha canon lesz egyszer,az nem azért lesz mert a sorozatnak ez jót tesz,mert sokat ad a történetszálhoz,hanem azért,hogy kiszolgálják a rajongókat.És ez óriási szégyen egy sorozatnak.Főleg ennek.Gondoljunk bele,egy ütős,pörgős,kellemes humorú,vérrel és agresszióval teli thiller átmegy egy cukormázas,fröcsögős,homoerotikus fanfictionba???Csak azért mert a rajongó némberek így akarják?Hol lenne a tartás a sorozatban?Mit ér egy sorozat ha a rajongók rángatják madzagon,és nem a sorozat a rajongókat?Megmondom.SEMMIT.

2013. máj. 13. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!