Mi volt az óvodában a jeled?
Figyelt kérdés
Később megmondom az enyémet.2009. aug. 15. 22:09
43/50 anonim válasza:
Boriték, és mégse lettem postás! :)
Viszont anyámnak könnyű dolga volt, mivel akkoriban nem voltak alkoholos filcek, és hímeznie kellett mindenbe a jelemet.
44/50 anonim válasza:
hello! latom itt meg senki sem volt az, szoval en mozdony voltam!!! :D es nem vagyok vasutas :)
45/50 anonim válasza:
Nekem pöttyös gomba, testvéremnek napocska volt, a 4 éves unokaöcsémnek most zászló. A barátnőm hasonló korú kislányának falevél, de a gyerek esküdözik, hogy az nem falevél, hanem sóska. Mindegy, szép zöld az is.
48/50 anonim válasza:
Kedves kérdező,nem mondtad meg hogy neked mi volt a jeled az oviban!Pedig megígérted.:-) E miatt nem alszom napok óta... :-)))))
49/50 A kérdező kommentje:
Igazad van, elfelejtettem!
Nekem légy volt, mert már akkor is beköptem mindenkit! :)
Jólvan, vicc volt. EPER volt a jelem!
2009. aug. 19. 20:33
50/50 anonim válasza:
nekem gyöngysor
igaz nyaklánc volt de mindenki gyöngysort mondott :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!