Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Facebook üzenetküldés egy...

Facebook üzenetküldés egy Zenész/együttesnek, az üzenőfalon. Hogy lehetséges?

Figyelt kérdés
Az ünezőfalukon akartam kérdezni tőlük valamit. Írtam is a kis zöld "Bejegyzés" rublikába, de nem jelenítette meg. Régebben megjelenítette, mert máskor is írtam már, én is, meg mások is, de egy napon levettek minden ilyen kiírást, csak az ő kiírásuk látszik. Gondoltam kitörölték őket. De most nem tudom, letiltották e az üzenetek küldését, vagy amit írtam megkapják, csak előtte moderálják, és utána rakják ki. Tehát nem tudom hogy amit elküldtem, és nem jelent meg sehol, az eltűnt, vagy megkapták, csak nem rakja ki.

2012. nov. 17. 14:41
 1/3 A kérdező kommentje:
Ugye régebben ezek a "Mások bejegyzései" fül alatt voltak láthatóak, és amint írt valaki, egyből kirakta. De most nincs ott semmi.
2012. nov. 17. 14:43
 2/3 A kérdező kommentje:
De privát üzenetet meg azért nem akarok írni.
2012. nov. 17. 14:43
 3/3 anonim válasza:
szerintem lehet,hogy letiltották ezt a funkciót,mert ha írtál akkor azt ki kellett volna jeleznie. (szerintem nyugodtan küldj üzenetet nekik,mert úgy biztosan eljut hozzájuk) :))
2012. nov. 17. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!