Mit tegyek? Hogy készüljek fel a felvételikre, ha nincs pénzünk arra, hogy tanárhoz járjak?
Már csak alig pár hónap és megkezdődnek a felvételik. Matekból nagyon rosszul állok, eddig csak egy 1-esem, 2 2-esem és egy 3-as témazáróm volt, az is úgy lett olyan, hogy előtte hetekig gyakoroltam itthon olyan matekfeladatokat.
És pont az a rossz, hogy amiket most még az iskolában veszünk, közük nincsen egyáltalán a felvételikhez. Megnéztem pár feladatot, amik az eddigi felvételikben voltak és csak ott néztem, hogy mi a p.csa??? Mi még nem vettünk ilyeneket és szerintem nem is fogunk.
Viszont nincs pénzünk arra, hogy külön matektanárhoz járjak. Az iskolánkban van matek meg magyar felkészítő szakkör, de az is valami 20 ezer Ft egy szakkör...úgyhogy én oda tuti nem fogok járni. Meg elvileg már nem is lehetne.
A szüleimről amúgy nem is beszéljünk, amikor kérdezek tőlük valamit, hogy pl. hogy lehet kiszámolni egy matekfeladatot, nem is érdekli őket, mindig elküldenek, hogy oldjam meg egyedül. Csak a tv-t nézik egész este, velem meg nem is foglalkoznak. A matektanár meg olyan, hogy odamentem hozzá óra után, mert nem értettem az anyagot és elküldött, hogy kérdezzem meg a többieket.
Így hogy lehet felkészülni normálisan a felvételikre??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!