Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Velem van a baj, bunkó vagyok?

Velem van a baj, bunkó vagyok?

Figyelt kérdés
A bnőm aki már kiskorom óta a bnőm nagyon furán viselkedik mostanában. Olyan, mint egy idegbeteg, azt hiszi, h senki sem szereti. Az anyukájával sem beszél szinte semmit. Otthon több idegösszeomlást is kapott már. Minden kis apróságon felidegesíti magát... . Ez már évek óta így van. Egy jó darabig próbáltam segíteni rajta, de nem kért belőle. Összevesztünk úgy egy éve, de már ismét jóban vagyunk. Ő viszont szinte semmit sem változott. A családja nem vmi jó körülmények között él... . Én az elején segítettem neki, de nem sikerült, most meg már kezd elegem lenni belőle. Bunkó vagyok?

2012. nov. 16. 19:34
 1/4 anonim válasza:
100%
Egyáltalán nem vagy bunkó. Vagy hagyja, hogy segíts neki, vagy ne "hisztizzen".
2012. nov. 16. 19:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy bunkó. Senki se bírná ezt sokáig! Ha nem hagyja, hogy segíts, akkor nincs mit tenni! Aki saját magán nem akar segíteni, annak más se tud! Tapasztalatból mondom...
2012. nov. 16. 19:47
 3/4 A kérdező kommentje:
:)
2012. nov. 16. 19:48
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Hívd ki az orvost amikor hisztizik, hátha kapcsol a barátnőd.
2012. nov. 16. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!