Velem van a baj, bunkó vagyok?
Figyelt kérdés
A bnőm aki már kiskorom óta a bnőm nagyon furán viselkedik mostanában. Olyan, mint egy idegbeteg, azt hiszi, h senki sem szereti. Az anyukájával sem beszél szinte semmit. Otthon több idegösszeomlást is kapott már. Minden kis apróságon felidegesíti magát... . Ez már évek óta így van. Egy jó darabig próbáltam segíteni rajta, de nem kért belőle. Összevesztünk úgy egy éve, de már ismét jóban vagyunk. Ő viszont szinte semmit sem változott. A családja nem vmi jó körülmények között él... . Én az elején segítettem neki, de nem sikerült, most meg már kezd elegem lenni belőle. Bunkó vagyok?2012. nov. 16. 19:34
1/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy bunkó. Vagy hagyja, hogy segíts neki, vagy ne "hisztizzen".
2/4 anonim válasza:
Nem vagy bunkó. Senki se bírná ezt sokáig! Ha nem hagyja, hogy segíts, akkor nincs mit tenni! Aki saját magán nem akar segíteni, annak más se tud! Tapasztalatból mondom...
3/4 A kérdező kommentje:
:)
2012. nov. 16. 19:48
4/4 anonim válasza:
Hívd ki az orvost amikor hisztizik, hátha kapcsol a barátnőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!