Nektek hogy tetszik az a név hogy Zita?
És ha meghalljátok ezt a nevet hogy Zita akkor milyen kinézetű és személyiségű lány/nő jut eszetekbe?
Tudom hogy nem könnyű ezt így behatárolni, de azt írjátok le ami így első hallásra az agyatokba villan.
Próbáljatok meg elvonatkoztatni azoktól az ismerősöktől akiket így hívnak, mert az befolyásolhatja a válaszotokat.
Előre is köszönöm a válaszokat:)
NEM a név határozza meg, hogy egy ember milyen!
A név tetszik nekem.
Épp azért írtam hogy "nem könnyű ezt így behatárolni, de azt írjátok le ami így első hallásra az agyatokba villan" mert tudom hogy nem a név határozzam meg hogy egy ember milyen.
Amúgy köszönöm a válaszokat, jöhetnek még!:)
Igen, tetszik, így hívják anyukámat :)
De akkor megpróbálok tőle elvonatkoztatni... Egyrészt, a jelentése pozitív (a Felicitász névből ered, ami azt jelenti, hogy boldogság, szerencse), másrészt hangzásra is jó, ezen kívül az is tetszik, hogy nem túl gyakori, mégsem nyakatekert.
Viszont nem nagyon tudnék most olyat írni, hogy milyen kinézet és személyiség társulna hozzá, mert ha kimondom ezt a nevet, akkor nekem csak és kizárólag anyukám jut eszembe, aki nagyon csinos, gyakorlatias, határozott, mosolygós. Nem is tudnék másmilyen Zitát elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!