Ha egy puszi a fél számat érinti, az még puszi, vagy már csók? Buta kérdés, többi lent
Egyik nap baráti társasággal elvoltunk, 30-35 évesek vagyunk, házasok, gyerekkel stb.
Az egyik ismerősöm sokat néz, mintha tetszenék neki.
Amikor köszönünk, mindig arcra puszi van, ahogy mással is szokott lenni.
De aznap este, a férfiak ittak, nem voltak részegek, de volt bennük minden, aznap este elköszönéskor a két puszi helyett félszáj puszi lett.
van ilyen véletlen, hogy ennyire elcsúszhat egy puszi? Ő adta, én meg úgy tettem, mintha nem vettem volna észre. Gyerekkori barátom, egyszer szerelmes is volt belém, de ez még 13 évesen volt.
azóta családosok vagyunk, tehát ne értsetek félre, nem akarok tőle semmit, sőt jól tökön is rúgnám.
szóval lehet az italozás miatt félreadta a puszit?
Simán lehet az italozás miatt is.
Mi egy szilveszteri bulizás alkalmával fózozkodtunk,mindenki mindenkivel.A férjem fényképezett engem meg a legjobb haverját,szépen átkaroltuk egymást mikor is a haver nekiesett a nyakamnak és még kajánul is nézett.Na lett egy szép kompromitálló fotó és egész este szivatva lettünk hogy ez fel lesz használva egy esetleges válópernél.:)mi poénra vettük,legalábbis én biztosan.Nem láttunk bele ebbe többet mint ami.
Te voltál ott,te tudhatod csak milyen szituban,milyen állapodban történt az a puszi,mert szerintem ez csak az.
Simán lehetett a piázás az oka.
Nálam ez csak egy puszi, a csók egészen mást takar.. Szerintem ne képzelj bele többet, előfordulhat ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!