Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A technika fejlődése milyen...

A technika fejlődése milyen hatásokkal van az emberi életre?

Figyelt kérdés
Szerintetek pozitív, vagy negatív? Miért? Gondolok itt ilyenekre:automatizálás, robotok,mesterséges intelligencia...
2012. nov. 14. 18:17
 1/4 mirror06 válasza:

A tudomány csak egy eszköz.

Egy kés lehet életmentő jó kezekben, rossz kezekben meg gyilkos. Az atombomba rossz, mert milliókat pusztított el, viszont jó, mert megszüntette a további gyilkolást, a háborút. Az emberen dől el, hogy milyen jövő vár a technikára. Tudunk továbbra is lézerágyúkat készíteni hajóinkra, de meg is tudjuk menteni a földet a tudománnyal.

2012. nov. 14. 18:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyértelműen pozitív.
2012. nov. 15. 08:31
 3/4 anonim válasza:

11-15 08:31:

Vitatnám.. Pozitív lenne, ha nem arra menne ki részben a játék, hogy tönkre tegyék a Földet. (Lásd: Otto, illetve Diesel motorokhoz istentelen mennyiségben kellenek vegyszerek, kőolaj, földgáz, stb...)

Ha annyira hasznos lenne, akkor nem a mittomén' hány gigabájtos videokártyákat gyártanák, hanem inkább valami mesterséges réteget a föld köré, hiszen ezt már pá r éve kissé elcseszték. Miután nekem támadtok, rohadtul nem vagyok egy természetb*zi, se 90 éves. 16 éves hímnemű élőlény vagyok, csak ugye a mi gyerekeink, unokáink, ükunokáing fognak ezek miatt szívni!

Szóval jelen állás szerint rohadtul nem hasznos!

2012. nov. 27. 16:33
 4/4 anonim válasza:
Mielőtt* ;)
2012. nov. 27. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!