Egyik ismerosünk itt alszik ma, és az az előérzetem, hogy meg fog folytani az éjjel. Ki tudnék menni a pajtába aludni, nincs most hideg. Nagy hülyeség? Mit csináljak? A szobámat zárni se lehet.
Figyelt kérdés
2012. nov. 12. 22:02
1/14 anonim válasza:
Ne menj ki, utánad megy és megcsinál a szénában, mielőtt megfoJt.
3/14 anonim válasza:
Inkább holnap egy orvoshoz menj az üldözési mániáddal, rögtön azután, hogy átolvastad a helyesírási szótárat...
4/14 anonim válasza:
Miért van ilyen előérzeted? Agresszív ismerősről van szó, vagy konfliktusod volt már vele? Miért tartasz tőle?
5/14 anonim válasza:
folytani????? ez mi??????
Ha azt akartad írni hogy Fojtani akkor sem értem mi a gondod.
Ha ettől félsz akkor nem kell meghívni az ismerőst, és nem kell megengedni hogy ott aludjon.
nem is értem hogy jött ez az idétlen gondolat. Ha én félek valakitől azt nem engedem a lakásomba.
6/14 A kérdező kommentje:
Teljesen békésnek látszik, de egy pszichopata, és a szüleim akarják hogy ittaludjon.
2012. nov. 12. 22:20
7/14 anonim válasza:
Hívd a rendőrséget, hogy a pszichopata akar megfojtani! Utána jelentsd fel a szüleidet a gyámügynél, hogy azt szeretnék, hogy egy pszichopata tegyen el láb alól... Aztán telefonál még a közeli pszichiátriára is, ohgy van-e üres szoba, mert kivennéd.
8/14 anonim válasza:
De azért reggel írd már meg, hogy megfojtott, vagy mi történt.
9/14 anonim válasza:
Mindenképpen beszéld meg a dolgot a szüleiddel. Ők vagy hisznek neked és nem altatják nálatok az illetőt, vagy elvisznek orvoshoz. (pszihológus, pszihiáter). Ha nagyon nyomaszt a dolog is, semmképpen se menj ki a pajtába. Válaszom folytatása megegyezik az első válszoló véleményével
10/14 anonim válasza:
Na, lehet, hogy tényleg megfojtották...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!