Mihez kezdjek érettségi után, ha hatalmat, pénzt és sok szexet szeretnék?
Figyelt kérdés
2012. nov. 9. 16:56
1/13 Pietrosol válasza:
Szia!
Győzd le saját magad,ennél nagyobb hatalom nincs!
Dolgozz valamit!
Keress egy téged szerető társat!
2/13 anonim válasza:
Próbálkozz az alvilágnál, légy erőszakos ne ilyedj meg ha meg kell valakit .lnöd, idővel vagy hulla, vagy főnök leszel!
5/13 A kérdező kommentje:
17:13
Férfiként? :)
2012. nov. 9. 17:27
6/13 anonim válasza:
Vedd feleségül Paris Hiltont, de nehogy aláírj házassági szerződést! :D
7/13 A kérdező kommentje:
:DDD Jó lehet poénkodni, nem gondoltam komolyan, hogy itt választ kapok erre, úgyis magamtól fogok rájönni, de valamikor amikor felnézek ide 1-1 komment tud serkenteni. :)
2012. nov. 9. 17:33
8/13 A kérdező kommentje:
ma 17:07
Az alvilághoz később érdemes csak közeledni, amikor már fel tudsz mutatni valamit, amúgy öngyilkosság.
2012. nov. 9. 17:34
10/13 A kérdező kommentje:
ma 17:37
Akitől ezt utoljára hallottam, még nem nőtt fel. Én rengeteget olvasok, ismerem a természet szép oldalát, a kellemes csendet, nyugalmat, a barátságot és szerelmet is. Nem kell olyan drasztikusan látni ezt a dolgot, a természetemnek engedelmeskedem.
2012. nov. 9. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!