Egy barátommal találkoztam volna ma, de pár órával előtte írt egy sms-t, hogy ma inkább nem jön, mert nagyon fáradt. Ez még okés lenne, de ha már kb. a 6. alkalommal csinálja ezt, jogosan vagyok kiakadva?
Figyelt kérdés
2012. nov. 8. 17:54
1/9 anonim válasza:
jogosan ... hagyd a fenébe ... akkor ezek szerint ráérsz ma este?
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ajánlatot, de most leginkább egy boxzsákra lenne szükségem. Ha szívesen betöltenéd ezt a szerepet, csak írj ;)
2012. nov. 8. 18:08
4/9 anonim válasza:
a 100 kilómmal és 190 centimmel akár ...
jól van, csak jobb kedvre akartalak deríteni, nehogy vadásznak nézz! :)
5/9 anonim válasza:
3-as .... én lányra gondoltam, de ha nem az, akkor nem él az ajánlatom :)))
6/9 anonim válasza:
Naná, hogy szivat.
Mindannyian fáradtak vagyunk nap végére, mégis élünk társasági életet! :)
Fel a fejjel!
lesz jobb... látod, már ajánlatot is kaptál! :)
7/9 A kérdező kommentje:
:D Lány vagyok...csak nehéz kihozni a sodromból, de ha egyszer valakinek sikerül, akkor legszívesebben törnék-zúznék...
Kedves 100 kilós és 190 centi magas illető! Én nagyjából 50 kiló vagyok és 153 centi magas, de szeretem a kihívásokat! :P Egyébként köszönöm, mert sikerült kicsit felvidítanotok. :)
2012. nov. 8. 18:23
8/9 anonim válasza:
Én is 155 cm és 47 kg vagyok, egy súlycsoport. Szívesen segítek! :D
9/9 A kérdező kommentje:
Már nem is vagyok mérges, szóval azt hiszem elmarad hogy kollektíve megverjünk valakit, kedves azonos súlycsoportban lévő embertársam, de ha megint ilyen lenne, majd szólok :D
2012. nov. 8. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!