Ti mindig vidám, mosolygós feleségek vagytok?
Figyelt kérdés
Nem tudom, mi van velem, de körülbelül 1 hónapja valamiért nagyon rossz passzban vagyok. Mindig mosolyogtam, kedves voltam, ez belém ivódott, hogy mások előtt nem kell mindig kimutatni, ha valami bánt. 20 éves korom körül változott meg az életszemléletem, ezután teljesen más ember lettem, felszabadult, pozitív.
Most viszont fogalmam sincs, hogy mi van velem, de valamiért állandóan sírnék, lehangolt vagyok és csak negatív gondolatok árasztják el a fejemet, pedig nincs semmi konkrét probléma.
Ez normális lehet? Mások is észrevették, a férjem nem érti, miért vagyok ingerült. Nem lehet, hogy nem normális, ha valaki mindig boldognak mutatja magát és így üt ki?
2012. nov. 8. 00:26
11/11 anonim válasza:
Nem. Régen többet mosolyogtam, több jött belülről. A férjem szereti ha nevetek, de mostanában annyi a sötét felhő az égen hogy leszoktam a mosolygásról. Hiányzik is rendesen, de a felhők előbb utóbb elúsznak, és kisüt a nap. Hogy mennyire gyorsan az rajtam is múlik. Igyekszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!