Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti azt is bejelölitek a...

Ti azt is bejelölitek a facebookon akit látásból ismertek vagy csak azt akivel élőben is beszéltél már?

Figyelt kérdés
Online barátkozáshoz tanácsot kérek!!Pontosabban ti a személyes kapcsik ápolására használjátok vagy csak úgy bejelöltök akárkit?Mit csináltok ha úgy látjátok nem akar beszélgetni veletek az ismerős többedszerre sem pedig kezdeményeztek?Kitörlitek vagy hagyjátok fent??
2012. nov. 7. 16:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
* nem válaszolt
2012. nov. 9. 12:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Én élőben se ismerek fel senkit, ráadásul az ismerőseim fele ilyen iszonyat ingerlő dolgokat posztol, úgyhogy még le is tiltom őket. Nem nekem való ez közösségi oldalos móka.
2012. nov. 10. 20:47
 13/13 anonim ***** válasza:

Kezdetben (3 éve) még én is jelölgettem be embereket így lett egy pár száras ismerettségi köröm fb-on. Azóta kb. senkit nem jelöltem be , úgy érzem aki fontos volt , az már ott van , ha új embereket ismerek meg , akkor azok meg majd bejelölnek. Törölni szoktam embereket eddig kb úgy 20 embert töröltem , főként azokt akikkel már vagy 2 éve nem is beszéltem , meg akik mindenféle világmegváltó idézetekkel meg baromságokkal tömik tele az üzenőfalat. Szerintem az inkább a szánalmas kategória , hogyha valaki mindenkit bejelöl , akik már egyszer is látni vélt , az meg pláne , amikor erre még hivatkoznak is , hogy : "mennyi ismerősöm van , de kevés ismerőse van , mennyi lájkot kaptam" és még estig sorolhatnám , hát ezek mondom se kell , hogy ezek a nem érett gondolkodású , nem felnőtt emberek , hanem komolytalan fazonok. Csak az a gáz , hogy lehet nyáron is otthon rohad , ahelyett , hogy elmenne egyet nyaralni , vagy a haverokkal kirándulni , vagy beszélgetne egy értelmeset az ismerőseivel , az igazi életről teljesen elfeledkeznek (tanulás,célok) ez pedig szerintem nagyon nagy hiba amire majd később fognak rájönni , amikor már késő lesz :) Az életet még mindig a valóságban kell élni , nem az interneten :)

20/F

2013. ápr. 5. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!