Ti azt is bejelölitek a facebookon akit látásból ismertek vagy csak azt akivel élőben is beszéltél már?
Kezdetben (3 éve) még én is jelölgettem be embereket így lett egy pár száras ismerettségi köröm fb-on. Azóta kb. senkit nem jelöltem be , úgy érzem aki fontos volt , az már ott van , ha új embereket ismerek meg , akkor azok meg majd bejelölnek. Törölni szoktam embereket eddig kb úgy 20 embert töröltem , főként azokt akikkel már vagy 2 éve nem is beszéltem , meg akik mindenféle világmegváltó idézetekkel meg baromságokkal tömik tele az üzenőfalat. Szerintem az inkább a szánalmas kategória , hogyha valaki mindenkit bejelöl , akik már egyszer is látni vélt , az meg pláne , amikor erre még hivatkoznak is , hogy : "mennyi ismerősöm van , de kevés ismerőse van , mennyi lájkot kaptam" és még estig sorolhatnám , hát ezek mondom se kell , hogy ezek a nem érett gondolkodású , nem felnőtt emberek , hanem komolytalan fazonok. Csak az a gáz , hogy lehet nyáron is otthon rohad , ahelyett , hogy elmenne egyet nyaralni , vagy a haverokkal kirándulni , vagy beszélgetne egy értelmeset az ismerőseivel , az igazi életről teljesen elfeledkeznek (tanulás,célok) ez pedig szerintem nagyon nagy hiba amire majd később fognak rájönni , amikor már késő lesz :) Az életet még mindig a valóságban kell élni , nem az interneten :)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!