Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok Szita Bencét...

Ti mit gondoltok Szita Bencét körülölelő fél országos gyászhullámról?!

Figyelt kérdés
Engem személy szerint irtóra zavar, hogy egy ismeretlen srácot gyászolnak, azt sem tudják ki az, de részvétüket nyilvánítják, a média havonta egy ilyen embert felfúj, és mindenki gyászolja, a többi embert, gyereket akit megöltek meg le se szarják...
2012. nov. 6. 19:44
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Én mindig a felfele mutató zöld kezecskére katt-oltam, nem volt itt semmiféle lepontozás.
2012. nov. 6. 20:14
 12/19 anonim ***** válasza:
69%

Ez nem gyászhullám. Ez szenzációéhség. Elég ha csak a választékos szóhasználatokat nézed a cikkekben, a műsorokban. A Frizbis riportot pedig kommentelni sem fogom, mert beletaposnék egyesek lelkébe.

(És a kommenteket se fogom, amik arról szólnak, mit érdemelnének a gyilkosai)

Summa summarum, ez csak drámashow, nem gyász.

2012. nov. 6. 20:28
 13/19 anonim ***** válasza:
51%
Azt, hogy nem kell azon csodálkozni, hogy ,megrázta a magyar közvéleményt. Ilyesféle gyilkosság / 11 éves gyermeket eltetetni láb alól, mert az "útban van" / nemigen történt itt, hazánkban.
2012. nov. 6. 20:49
 14/19 anonim ***** válasza:
64%
Ez tömeghisztéria és elegem van belőle,hogy a csapból is ez folyik!!Én is sajnálom,de sajnos történnek hasonló esetek és mégsem lesz belőle ekkora ügy...
2012. nov. 7. 10:14
 15/19 Bence_ ***** válasza:
74%

Azért foglalkoztat ennyi embert, mert az indíték és a kivitelezés a felfoghatatlan kategória.

Nincs ember aki evvel tudna azonosulni.

Mindenki megérti a család fájdalmát, tehetetlenségét.

Végre van amiben nagyjából egységesek vagyunk.

2012. nov. 7. 12:20
 16/19 anonim ***** válasza:
75%

"Mindenki megérti a család fájdalmát, tehetetlenségét."

Egy nagy lóf*szt értik meg. Ugyan már... Legyünk kicsit reálisabbak.

2012. nov. 7. 12:37
 17/19 anonim válasza:
31%
Azt a szerencsételen kisgyereket nem akárhogy ölték meg, nem mindennapos hála égnek, hogy gyerekeket igy ölnek meg. Sok embert szíven ütött ez az egész, ha nem akarsz róla hallani, húzd ki a tv-det, és a netet, olvas mondjuk.Ahogy elnézem marhára ráérsz, ha ilyen kérdéseket irogatsz ki. Vagy nincs kivel beszélges, és megkérdez tőle, igy kiírod ide? Idióta vagy.
2012. nov. 7. 13:01
 18/19 Bence_ ***** válasza:
48%

ma 12:37

Szerintem akinek van gyereke, az egy pillanatra végig gondolta.

Sejti, hogy a család most min mehet keresztül.

2012. nov. 7. 13:17
 19/19 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem is azért lett ilyen felkapott,mert faßbukon terjedt el.Én is onnan tudtam róla,mert nem nagyon nézek híreket.Viszont szerintem is egy kicsit aggasztó.eddig is tűntek el emberek,de a válság miatt lehet,kezd egy kicsit eldurvulni a világ.Sorban hülyülnek meg az emberek,én pl 2 olyan esettel is találkoztam az utcán,amikor lezárták a forgalmat azért,mert valamilyen pszichopata bezárkózott a lakásba a családjával és fel akarta robbantani magát.Eddig csak úgy nem botlottam bele ilyen esetekbe,pedig ezelőtt sem a 4 fal között éltem,hanem sokat ingáztam.Úgyhogy szerintem nyomasztó.A frászbukon már napi szinten terjednek ilyen hírek.Van egy ismerősöm,aki folyton megoszt ehhez hasonló dolgokat,hogy ez eltűnt,az eltűnt,már több napja nem találják stb...
2012. nov. 7. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!