Ti mit gondoltok Szita Bencét körülölelő fél országos
gyászhullámról?!
Figyelt kérdés
Engem személy szerint irtóra zavar, hogy egy ismeretlen srácot gyászolnak, azt sem tudják ki az, de részvétüket nyilvánítják, a média havonta egy ilyen embert felfúj, és mindenki gyászolja, a többi embert, gyereket akit megöltek meg le se szarják...
Én mindig a felfele mutató zöld kezecskére katt-oltam, nem volt itt semmiféle lepontozás.
2012. nov. 6. 20:14
12/19 anonim válasza:
Ez nem gyászhullám. Ez szenzációéhség. Elég ha csak a választékos szóhasználatokat nézed a cikkekben, a műsorokban. A Frizbis riportot pedig kommentelni sem fogom, mert beletaposnék egyesek lelkébe.
(És a kommenteket se fogom, amik arról szólnak, mit érdemelnének a gyilkosai)
Summa summarum, ez csak drámashow, nem gyász.
2012. nov. 6. 20:28
13/19 anonim válasza:
Azt, hogy nem kell azon csodálkozni, hogy ,megrázta a magyar közvéleményt. Ilyesféle gyilkosság / 11 éves gyermeket eltetetni láb alól, mert az "útban van" / nemigen történt itt, hazánkban.
2012. nov. 6. 20:49
14/19 anonim válasza:
Ez tömeghisztéria és elegem van belőle,hogy a csapból is ez folyik!!Én is sajnálom,de sajnos történnek hasonló esetek és mégsem lesz belőle ekkora ügy...
2012. nov. 7. 10:14
15/19 Bence_ válasza:
Azért foglalkoztat ennyi embert, mert az indíték és a kivitelezés a felfoghatatlan kategória.
Nincs ember aki evvel tudna azonosulni.
Mindenki megérti a család fájdalmát, tehetetlenségét.
Végre van amiben nagyjából egységesek vagyunk.
2012. nov. 7. 12:20
16/19 anonim válasza:
"Mindenki megérti a család fájdalmát, tehetetlenségét."
Egy nagy lóf*szt értik meg. Ugyan már... Legyünk kicsit reálisabbak.
2012. nov. 7. 12:37
17/19 anonim válasza:
Azt a szerencsételen kisgyereket nem akárhogy ölték meg, nem mindennapos hála égnek, hogy gyerekeket igy ölnek meg. Sok embert szíven ütött ez az egész, ha nem akarsz róla hallani, húzd ki a tv-det, és a netet, olvas mondjuk.Ahogy elnézem marhára ráérsz, ha ilyen kérdéseket irogatsz ki. Vagy nincs kivel beszélges, és megkérdez tőle, igy kiírod ide? Idióta vagy.
2012. nov. 7. 13:01
18/19 Bence_ válasza:
ma 12:37
Szerintem akinek van gyereke, az egy pillanatra végig gondolta.
Sejti, hogy a család most min mehet keresztül.
2012. nov. 7. 13:17
19/19 anonim válasza:
Szerintem is azért lett ilyen felkapott,mert faßbukon terjedt el.Én is onnan tudtam róla,mert nem nagyon nézek híreket.Viszont szerintem is egy kicsit aggasztó.eddig is tűntek el emberek,de a válság miatt lehet,kezd egy kicsit eldurvulni a világ.Sorban hülyülnek meg az emberek,én pl 2 olyan esettel is találkoztam az utcán,amikor lezárták a forgalmat azért,mert valamilyen pszichopata bezárkózott a lakásba a családjával és fel akarta robbantani magát.Eddig csak úgy nem botlottam bele ilyen esetekbe,pedig ezelőtt sem a 4 fal között éltem,hanem sokat ingáztam.Úgyhogy szerintem nyomasztó.A frászbukon már napi szinten terjednek ilyen hírek.Van egy ismerősöm,aki folyton megoszt ehhez hasonló dolgokat,hogy ez eltűnt,az eltűnt,már több napja nem találják stb...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!