Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Igaz, hogy a nemrég meggyilkol...

Igaz, hogy a nemrég meggyilkolt kisfiú feltételezett gyilkosa közeli rokona egy közismert pszichológusnak?

Figyelt kérdés
2012. nov. 5. 05:03
 1/7 A kérdező kommentje:
aki tud infót, az írja le, de a neveket ne írja ki, a személyiségi jogok miatt. (meg így ha a google-ba beírják a pszichológus nevét, akkor ott nem fogja kiadni)
2012. nov. 5. 05:12
 2/7 anonim ***** válasza:
93%

bocsi,de ennek mi jelentősege van? ha rokona,akkor rokona. errol nem a pszihologus tehet.

ha egy varos polgarmesterének a rokona gyilkolna,akkor se lenne köze hozzá a polgarmesternek,nem ő követte el...

de ez csak egy példa volt most

2012. nov. 5. 05:24
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
1-es igazad van.Az ember a barátait megválogathatja,a rokonait nem.
2012. nov. 5. 05:32
 4/7 A kérdező kommentje:

csupán érdekel, ennyi.

akire gondolok, azt tisztelem, és ezután is fogom, ha gyilkos a rokona akkor is.

érdekelnek a családfák, emiatt kérdezem.

2012. nov. 5. 05:40
 5/7 anonim ***** válasza:

hát én csak annyit tudok,hogy :

a Kaposvári megölt kisfiú : Szita Bence

a Kaposvári polgármester : Szita Károly

2012. nov. 5. 06:08
 6/7 anonim ***** válasza:

A kisfiú az anyja vezetéknevét kapta, maximum az anyjának lehet rokona a polgármester (vagy csak névrokonok).

A 2007-ben elhunyt pszichológus tudtommal nem rokona a fiú nevelőanyjának, szerintem ott még inkább valószínű a szimpla névrokonság.

2012. nov. 5. 06:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Érdekel a családfa..Családfa szempotjából sem lenne szerintem jelentősége.
2012. nov. 5. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!